Iulia Vântur, dezvăluiri neaşteptate despre partidele de amor ale lui Salman Khan! Ce regulă nu încalcă niciodată: "E împotriva credinţelor lui"

Iulia Vântur, dezvăluiri neaşteptate despre partidele de amor ale lui Salman Khan! Ce regulă nu încalcă niciodată:
Iulia Vântur, dezvăluiri neaşteptate despre partidele de amor ale lui Salman Khan! Ce regulă nu încalcă niciodată: "E împotriva credinţelor lui"

Sufletul pereche și l-a găsit la mii de kilometri depărtare de țara natală. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar în India, Iulia Vântur a făcut furori cu vocea sa.

Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România în 2012, se ocupă și de cinematografie.

În urmă cu doi ani, Iulia Vântur a răspuns la multe întrebări despre Salman Khan. Potrivit mărturisirilor făcute de Iulia Vântur, Salman Khan este un asemenea cavaler, incat, desi este un actor apreciat, el refuza sa apara in filme in ipostaze sexy cu vreuna din actrite si nu vrea nici macar sa le sarute! Motivul?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ioana Condea, tânăra bătută de proxenetul din Germania, a murit. Familia nu reușește să-i repatrieze trupul

"Mama lui e extraordinară. Şi mama lui şi tatăl lui au voci foarte bune. Şi tata, tatăl meu. Evident că toţi ascultă piesele, toţi prietenii le ascultă pentru a-mi da feedback. El se joacă cu tot felul de răspunsuri pentru că s-a plictisit să fie întrebat.

Când vezi că oamenii tot insistă cu o anumită întrebare şi le dă răspunsuri variate, poate unul îi mulţumeşte. El nu s-a sărutat niciodată cu nimeni în filme. E împotriva credinţelor lui. El se gândeşte că poate partenera lui are şi ea un iubit acasă, un tată, care nu s-ar simţi bine s-o vadă într-o asemenea ipostază. Evident că e un om drăguţ”, a declarat Iulia Vântur.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ioana Condea, tânăra bătută de proxenetul din Germania, a murit. Familia nu reușește să-i repatrieze trupul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies