Iulia Vântur, dezvăluiri neașteptate despre Salman Khan: „Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla”

Iulia Vantur
Iulia Vantur, documentar despre Salman Khan

Ce spune Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan, dar și care sunt planurile sale de viitor alături de acesta.

Iulia Vântur se declară o femeie extrem de fericită și de împlinită de când a început să cunoască succesul în India.

De mai mulți ani, frumoasa vedetă locuiește în India, unde și-a construit o carieră de succes. În plus, Iulia formează un cuplu cu Salman Khan și a reușit să le cunoască pe cele mai importante vedete de la Bollywood.

Devenită la rândul său star internațional, Iulia Vântur a ajuns să fie producătorul unui documentar-serial, al cărui protagonist este chiar iubitul ei, Salman Khan. Filmările au început anul trecut, iar acum se apropie de final.

Iulia Vantur
Iulia Vantur a vorbit despre planurile sale de viitor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iulia Vântur a cucerit publicul internațional. Ce surpriză le-a făcut vedeta americanilor și ce planuri are pentru perioada următoare

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Iulia Vântur este cea care a realizat interviurile cu toți apropiații starului de la Bollywood. În plus, aceasta își va spune și propria părere despre cariera, dar și despre viața personală a partenerului său.

Citeste si: „Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla” Iulia Vântur, dezvăluiri sincere despre relația cu Salman Khan! Cum se înțeleg cei doi?

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan.

Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică. Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a declarat Iulia Vântur pentru  impact.ro.

Ce spune Iulia Vântur despre viața alături de Salman Khan

De asemenea, Iulia Vântur nu exclude un nou proiect de televiziune în România, deși viața alături de Salman Khan este una extrem de frumoasă.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Noi suntem foarte bine. India e interesantă, frumoasă, provocatoare, m-am obișnuit după atâția ani de zile. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla. Ideea e că lumea e mică.

Eu în două luni de zile, am fost pe 3 continente, America, Europa și Asia. Cine ar fi conceput că o să am concerte în SUA, acolo unde am stat o lună și jumătate?

Sunt deschisă spre proiecte care să mi se potrivească, să fie frumoase, să fie de amploare. Jobul nu contează unde e, atâta timp cât îți place ce faci. M-aș bucura să vin acasă, nu am de ce să nu-mi doresc lucrul ăsta.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Iulia Vântur și Salman Khan lansează un nou proiect împreună! Ce anunț a făcut frumoasa prezentatoare TV: „O poveste de dragoste vine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies