Iulia Vântur, din nou departe de iubitul ei. Cum și-a sărbatorit ziua de naștere în lipsa lui Salman Khan

Iulia Vântur, din nou departe de iubitul ei. Cum și-a sărbatorit ziua de naștere în lipsa lui Salman Khan
Iulia Vântur, din nou departe de iubitul ei. Cum și-a sărbatorit ziua de naștere în lipsa lui Salman Khan

Iulia Vântur și-a petrecut ziua de naștere anul acesta în lipsa iubitului, iar mesajul pe care l-a transmis este emoționant.

Iulia Vântur, una dintre cele mai frumoase femei din România, a implinit recent 41 de ani, dar vârsta nu reprezintă decât un simplu număr, având în vedere aspectul ei fizic de invidiat.

Pe lângă faptul că toate lucrurile îi merg bine, mai ales din punct de vedere profesional, Iulia Vântur se poate mândri și cu susținerea familiei și a prietenilor. Vedeta și-a serbat ziua de naștere, dar în acest an a lipsit una dintre cele mai importante persoane din viața ei.

Iată ce invitați a avut aceasta:

Citeste si: Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit?"Nu știu cât voi mai sta"

Iulia Vântur, mesaj emoționant după ziua ei de naștere

Încă de acum câțiva ani buni, Iulia Vântur continua să se întâlnească cu Salman Khan, însă nu a comunicat niciodată informații clare în legătură cu relația lor amoroasă.

Anul acesta blondina și-a organizat ziua de naștere într-o stațiune de lux din Romania, iar iubitul ei, celebrul actor Salman Khan, nu și-a făcut apariția, fiind cel mai probabil plecat din nou în India.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu toate acestea, Iulia nu a lăsat loc interpretărilor nefondate și a scris pe pagina sa oficială de Instagram că deși nu apar în fotografia, persoanele invitate care nu au reușit să ajungă la ziua ei de naștere vor rămâne

întotdeauna în inima și sufletul ei. Deși nu a etichetat persoanele care ar fi trebuit să fie prezente, s-a referit și la iubitul ei, Salman Khan.

„Acestea sunt fetele mele, prietenii mei buni, stâlpii mei, puterea mea când mă simt obosită, speranța mea când mă simt confuz, bucuria mea când mă simt jos. Mă îmbrățișează în fiecare zi cu dragostea, bunătatea și grija lor. Mă simt atât de binecuvântată să le am în viața mea ❤️ Acestea sunt cele mai frumoase cadouri pe care le poți oferi: dragoste, prietenie, loialitate și onestitate.

Mai sunt câțiva oameni mai importanți, nu sunt în fotografie, dar sunt în inima mea.

Va iubesc mult, va multumesc ca exista in viata mea. Mai sunt cativa oameni importanti, care nu sunt in poza, insa ii pastrez in suflet mereu. Va multumesc ca mi-ati facut ziua si viata mai frumoasa!”, a menționat aceasta în descrierea fotografiei postate pe Instagram.

Iulia Vântur, despre actorul Salman Khan

Vedeta a oferit câteva detalii despre ceea ce înseamnă relația ei cu acesta, afirmând faptul că a susținut-o de fiecare data, indifferent de situație. Mai mult, Iulia spune că se poate baza oricând pe Salman, mai ales atunci când are nevoie de un feedback!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce ar fi obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă în India? Puţine femei ar accepta aşa ceva

„El a fost mereu lângă mine. Datorită lui am început să cânt, el m-a încurajat să fac asta.

Sfatul lui este: «Munceşte în fiecare zi a vieţii tale».(...) Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale şi nu numai.

Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest. Este un om care trăieşte pentru ceilalţi, care face ceva practic pentru a schimba ceva în jurul lui. Pentru el nu contează de unde eşti, cum te numeşţi, dacă te poate ajuta…o va face necondiţionat.  Am învăţat multe de la el. E un suflet bun, o minte inedită şi o personalitate puternică“, a spus ea pentru click.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mia Khalifa și partenerul ei s-au despărțit după doi ani de logodnă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies