Iulian Pîtea a anunțat că intră în casa Puterea dragostei: „Mâine sau poimâine”

Iulian Pitea
Iulian Pitea la Puterea dragostei

Fostul concurent de la Exatlon a făcut anunțul cel mare în urmă cu puțin timp, în timpul emisiunii Ștafeta Mixtă de la Wowbiz.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. Unul dintre cei mai iubiți foști concurenți de la Exatlon este pregătit să intre în casa Puterea dragostei.

În cadrul emisiunii Ștafeta mixtă, Iulian Pîtea a anunțat că va putea fi văzut în cadrul emisiunii Puterea dragostei:

„O să ne revedem în emisiunea Puterea dragostei de mâine sau de poimâine, adevărat”

„Te bagi în casa Puterea dragostei? Îți dau pantofii mei”, l-a întrebat Alex Nedelcu pe fostul concurent de la Exatlon, iar răspunsul lui nu s-a lăsat așteptat:

„Să mor dacă nu”, a dezvăluit râzând Iulian Pîtea despre posibilitatea de a participa la emisiunea din Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iulian Pîtea s-a iubit cu Ana Gonzalez

Nu este prima dată când Iulian Pîtea declară că își dorește să fie concurent în casa Puterea dragostei, după despărțirea de mexicanca Ana Gonzale z, cu care a avut parte de câteva momente incendiare în Republica Dominicană.

Toată lumea crede că cei doi vor rămâne împreună, însă tânăra are un nou iubit, de care este îndrăgostită până peste cap.

Iulian Pitea
Iulian Pitea la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

În aprilie 2019, acum un an, într-un mesaj video dat de Ana pentru FanArena, telespectatorii au înțeles că relația ei cu Iulian s-a încheiat. ”Sigur, a fost un moment foarte frumos în Dominicană. Cred că Iulian este o persoană extraordinară. Ținem legătura, doar că ne desparte distanța.

Ne concentrăm asupra carierelor noastre, eu am o carieră aici, el are proiecte acolo. Sper ca într-o zi să vizitez România, am auzit că este o țară extrem de frumoasă și că are o cultură extraordinară”, a dezvăluit Ana Laura.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

La scurt timp, și Iulian Pîtea a confirmat zvonurile. Distanța a fost una decisivă pentru despărțire.

Iulian Pitea
Iulian Pitea la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

„Este adevărat, eu și Ana nu mai formăm un cuplu. Am încercat să menținem un echilibru, dar faptul că suntem atât de departe unul de celălalt a contat enorm. Vă spun sincer, aveam bilet de plecare în Mexic, pentru 22 martie, dar faptul că sunt implicat, în calitate de co-prezentator la FanArena, m-a determinat să amân deplasarea la Ana Laura! Practic, așa a fost să fie, nu s-a mai putut menține o poveste.

În altă ordine de idei, și ca să fie clar, noi doi niciodată nu am fost împreună, lucru pe care fanii mei nu l-au înțeles. Mi-a fost și imi este dor de ea, au fost niște momente fabuloase și îmi aduc aminte cu mare drag de ele, dar atât! Atunci, emoțiile mele s-au concentrat doar pe ea, dar acum, situația este alta! Totuși, niciodată nu se știe și, poate, mă veți vedea în Mexic, la o întâlnire cu fata care mi-a plăcut atât de mult la Exatlon”, a declarat Pîtea pentru WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Transformarea șocantă a lui Iulian Pîtea! Cum arată acum fostul finalist de la Exatlon! Este blond și are alt look

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies