Iuliana a ajuns pe mâna medicilor! Câştigătoarea "Bravo, ai stil", intervenţie la nivelul feţei

Iuliana a ajuns pe mâna medicilor! Câştigătoarea
Iuliana a ajuns pe mâna medicilor! Câştigătoarea "Bravo, ai stil", intervenţie la nivelul feţei

Iuliana Doroftei, câştigătoarea sezonului 3 "Bravo, ai stil", a apelat la ajutorul medicului estetician. 

 

Frumoasa Iuliana şi-a făcut un contouring pentru a avea o geometrie perfectă a feţei.

 

"Contouring therapy este o procedură non-invazivă pentru hidratare, luminozitate şi prin injectarea în punctele cheie ale feţei, rezultă geometria perfectă, astfel se creează liniile de sculpting prin pronunţarea liniei mandibulare şi a pomeţilor", este descrierea procedurii suferite de fosta concurentă "Bravo, ai stil".

 

Chiar şi aşa, Iuliana susţine că este singură şi nu se simte pregătită încă pentru o relaţie amoroasă.

 

"Eu sunt singura de un an si in acest moment nu sunt pregatita pentru o relatie. Nu am starea necesara  pentru o noua dragoste si prefer sa ma concentrez pe proiectele profesionale. Sunt intr-adevar baieti care ma cauta, dar sunt sincera cu ei.

Le spun, civilizat, ca nu sunt pregatita pentru o relatie si ca am alte prioritati. Sa stiti ca inteleg, sunt oameni deschisi la minte. Cand va veni momentul, cu siguranta ma voi indragosti din nou...", a spus Iuliana, în urmă cu ceva vreme.

 

Vezi in GALERIA FOTO cum arata dupa intervenţie. 

 

A.N.C.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Musaca de CARTOFI CU BRÂNZĂ - reţeta unui deliciu inedit, rapid de pregătit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies