Iuliana, castigatoarea “Bravo, ai stil!” si-a lansat o linie de tricouri! Ce mesaj scrie – Foto

Iuliana, castigatoarea “Bravo, ai stil!” si-a lansat o linie de tricouri! Ce mesaj scrie – Foto
Iuliana, castigatoarea “Bravo, ai stil!” si-a lansat o linie de tricouri! Ce mesaj scrie – Foto

Iuliana, castigatoarea “Bravo, ai stil”, comercializeaza tricouri cu mesajul “Potoliti-va”, cel mai des cuvant pe care-l folosea in emisiune.

Iuliana Doroftei, castigatoarea “Bravo, ai stil!”, sezonul 3, le-a facut o surpriza fanilor ei pe care ii alinta “iulisori”. Tanara a lansat o linie de tricouri si hanorace albe si negre, atat pentru barbati, cat si pentru femei, inscriptionate cu mesajul “Potoliti-va”.

“E o surpriza pentru fanii mei, pentru Iulisorii mei. Am lansat tricourile si hanoracele cu mesajul “Potoliti-va”, exact cuvantul e care eu il foloseam cel mai des in emisiune si lumea se amuza.

Pretul unul tricou este de 69 de lei, iar al unui hanorac, 99 de lei”, ne-a declarat satena.

Iuliana, castigatoarea “Bravo, ai stil!”, ne-a povestit si ce experienta a trait recent intr-un mall din Capitala.

“Mi-am dat intalnire cu fanii, am stat la povesti, am facut poze. Voi mai organiza astfel de intalniri”, ne-a mai spus Iuliana.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o apariţie de WOW! Felicitări!” Cine sunt vedetele care au cucerit-o total pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies