Iuliana Doroftei de la "Bravo, ai stil!", la Exatlon? "Imi plac provocarile" Vezi daca tanara si-ar dori sa participe la competitia fenomen din Republica Dominicana

Iuliana Doroftei de la
Iuliana Doroftei de la "Bravo, ai stil!", la Exatlon? "Imi plac provocarile" Vezi daca tanara si-ar dori sa participe la competitia fenomen din Republica Dominicana

Ioana Doroftei vrea la Exatlon. Vezi ce i-ar lipsi cel mai mult in Republica Dominicana.

Iuliana Doroftei a obtinut o notorietate de invidiat, foarte multi fani si o sumedenie de contracte de colaborare in urma participarii la "Bravo, ai stil!". A fost una dintre cele mai indragite concurente, a castigat editia a treia a fashion show-ului, iar la "Bravo, ai stil! All Stars" s-a clasat pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor care au votat.

Ei bine, parcursul in showbiz al protagonistei noastre nu se opreste aici, Iuliana avand foarte multe proiecte in derulare si idei pe care abia asteapta sa le puna in practica.

Am fost curiosi sa stim daca, aidoma prietenei ei Marisa, s-ar incumeta sa participe la Exatlon, reality show-ul pe care l-a urmarit timp de cinci luni.

" As fi tentata sa merg la Exatlon, sa-mi depasesc limitele. Imi plac provocarile si chiar daca nu am facut sport de performanta m-as incumeta sa particip la un asemenea show. Mi-ar fi foarte greu sa ma despart atat timp de familia mea, de prieteni, dar si de telefon.

Sunt dependenta de social media si de amicii mei virtuali.", a declarat Iuliana.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Oana Hanganu pentru 8 iulie 2018. Astrele au pregatit o zi numai buna de petrecut in mijlocul familiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies