Iuliana, dupa finala Bravo, ai stil: "Eu ar fi trebuit sa castig"! Cel mai sincer interviu! Cum se simte acum tanara, cum vedea ea clasamentul si ce planuri are EXCLUSIV

Iuliana, dupa finala Bravo, ai stil:
Iuliana, dupa finala Bravo, ai stil: "Eu ar fi trebuit sa castig"! Cel mai sincer interviu! Cum se simte acum tanara, cum vedea ea clasamentul si ce planuri are EXCLUSIV

Iuliana Doroftei rupe tacerea si spune totul despre starea ei. Tanara s-a clasat pe locul al doilea in finala "Bravo, ai stil! All Stars!"

 

"Bravo, ai stil! All Stars" a fost o competitie unica de fashion, unde s-au intalnit cele mai bune, ambitioase si originale concurente din toate editiile show-ului.

Marea castigatoare desemnata de public este Silvia, aceasta bucurandu-se si de un premiu de 100.000 de lei.

Pe locul doi s-a clasat frumoasa Iuliana Doroftei care ne-a acordat, la cateva zile dupa finala, un interviu sincer, in care recunoaste ca este dezamagita si trista, dar ca va continua sa arate ce poate in domeniul modei.

Reporter: Iuliana, cum te simti? Ai marturisit ca ai avut la un moment dat crize de anxietate si o stare fizica si psihica proasta...

Iuliana Doroftei: Am avut crize de anxietate si nu mai rezistam cand ma certam cu celelalte concurente. Acum pot sa zic ca ma simt mai bine, incerc sa-mi revin pentru ca am multe proiecte in plan. Inca sunt dezamagita, trista si nu am chef de nimic, dar usor-usor o sa trec peste asta.

Reporter: Cum arata clasamentul final in viziunea ta?

I.D: Eu as fi fost castigatoarea, pe locul doi Marisa, pe trei Silvia si pe patru Alina.

 

 

Reporter: Familia te-a sprijinit in momentele grele prin care ai trecut dupa finala?

I.D: Mami m-a sustinut si m-a incurajat ca intotdeauna, dar acum a plecat la Mangalia, ca acolo munceste.

Am ramas singura in Bucuresti, dar am cateva prietene care sunt alaturi de mine.

Reporter: Dupa filmari lungi, munca si stres ar fi binevenita o vacanta. Ti-ai facut planuri?

I.D: Va dati seama ca mi-ar prinde bine o vacanta, sa ma relaxez, sa ma distrez si sa uit complet de aceasta dezamagire. Problema este insa ca, daca nu am castigat, nu am bani in acest moment.

Mi-as dori sa plec undeva, eu nu am iesit niciodata din tara.

Reporter: Ai vrea sa-i transmiti un mesaj Silviei?

I.D: Felicitari in primul rand! In al doilea rand ii doresc liniste sufleteasca si succes si pe viitor.

Reporter: Esti una dintre cele mai iubite fete care au trecut pe la "Bravo, ai stil!". Ce le spui fanilor tai?

I.D: Le multumesc mult pentru sustinere, stiu ca imi sunt alaturi mereu. Citesc cu drag, zilnic, mesajele lor. Sa ma urmareasca in continuare ca le pregatesc o multime de surprize, toate...cu stil. Inca o data, multumesc pentru gandurile bune.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

HOROSCOP. Cum sărută în funcţie de zodie. O zodie este pasională, alta rapidă şi foarte practică

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies