Jada Pinkett Smith prefera Ermanno Scervino pentru evenimentele oficiale

Jada Pinkett Smith prefera Ermanno Scervino pentru evenimentele oficiale
Jada Pinkett Smith prefera Ermanno Scervino pentru evenimentele oficiale

Celebra actrita Jada Pinkett Smith, sotia lui Will Smith, a ales tinute semnate de casa de moda italiana Ermanno Scervino pentru aparitiile publice ocazionate de lansarea ultimului sau film, Magic Mike XXL.

Actrita si-a facut aparitia intr-o rochie alba de satin, fara bretele, la ceremonia in cadrul careia a primit o stea pe Bulevardul Celebritatilor – Walk of Fame – din Miami, Florida. Rochia alba cu broderie de catifea face parte din colectia Ermanno Scervino Toamna-Iarna 2015/2016.

Cateva zile mai tarziu, la premiera filmului Magic Mike XXL, la Hollywood, actrita a ales tot o rochie Ermanno Scervino, de data aceasta din colectia Pre-Toamna 2015.

Rochia de culoare galben deschis, de asemenea fara bretele, cu buzunare, este inspirata din stilul elegant si clasic al anilor 50, stil pe care Jada Pinkett Smith l-a adoptat in ultimii ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Filmul Magic Mike XXL, o comedie muzicala, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 17 iulie.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies