Jador a decis să nu mai lanseze nicio piesă vara aceasta: „Nu mai înțeleg nimic din industria muzicală”

Jador a decis să nu mai lanseze nicio piesă vara aceasta: „Nu mai înțeleg nimic din industria muzicală”
Jador a decis să nu mai lanseze nicio piesă vara aceasta: „Nu mai înțeleg nimic din industria muzicală”

Jador, deși are sute de fani care îl simpatizează, a anunțat pe Instagram vestea care i-a dezamăgit pe toți. Manelistul nu vrea să scoată nicio piesă vara aceasta deoarece nimic nu este pe gustul lui.

Ce l-a nemulțumit pe artist și de ce nu vrea să lanseze nicio piesă?

Deși admiratorii lui Jador așteaptă o nouă piesă, manelistul a declarat că nu are de gând să lanseze niciuna vara aceasta. După o lună în care acesta a căutat la studiourile muzicale ceva care să i se potrivească și a ratat oportunități care aveau potențial, a dat de veste pe Instagram că nu va exista nicio piesă lansată vara aceasta.

 

Jador nu lansează piese vara aceasta

Manelistul a luat decizia de a fi transparent față de urmăritorii lui și, după lungi căutări fără succes, a declarat public că nu va lansa nimic, spre dezamăgirea fanilor care așteptau hituri de la îndrăgitul artist. 

De o lună de zile umblu din studio în studio, la toate studiourile de manele, de muzică pop, de ce vreți voi, și nu am găsit o piesă mișto pe care aș vrea s-o scot în vara asta, așa că n-o să mai

scot piesă până nu găsesc una tare, care să-mi placă”,  a declarat Jador în story pe Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Industria muzicală pare să-i dea dureri de cap fostului concurent de la Survivor. S-a lovit de situații neplăcute chiar și atunci când a găsit ceva cu potențial.

Se pare că producătorul piesei a refuzat să i-o mai ofere: „Am găsit niște piese bune, una am cântat-o eu, după voia s-o cânte el... Nu mai înțeleg nimic din industria asta muzicală. Nu mai înțeleg nimic, așa că n-o să mai scot nicio piesă vara asta pentru că n-am găsit o piesă care să-mi placă”, a mai mărturisit Jador. 

Citeste si: Zanni vorbește despre foștii concurenți „Survivor România 2021”. Ce părere are marele câștigător despre Jador, Culiță și Moroșanu

Românii par să se inspire de la artist. Unii dintre ei și-au numit copiii „Jador”, după acesta

Decizia lui Jador i-a întristat pe mulți dintre admiratorii români ai acestuia, pe care-l consideră un fenomen, pe el și muzica lui. Artistul a primit zeci de mesaje de la fani, ba mai mult, poze cu certificatele copiilor pe care i-au numit „Jador”.

Citeste si: Bogdan Mocanu, surprins la un eveniment monden cu noul bolid de lux! „Iubita mea e încântată...” EXCLUSIV

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am văzut și știu mai multă lume care și-a pus numele la copil Jador, chiar am primit mesaje multe, practic e un fel de nume nou, dar bă, nu știu dacă... dacă vă place așa mult de mine vă iubesc, mulțumesc mult”, a declarat iubitul manelist pe TikTok.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies