Jador a făcut mărturisiri emoționante despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia lui. „Eu am stat în chirie până anul trecut.”

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia lui. „Eu am stat în chirie până anul trecut.”
Jador a făcut mărturisiri emoționante despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia lui. „Eu am stat în chirie până anul trecut.”

Jador a povestit despre cum a continuat să își ajute familia, chiar dacă a ajuns cunoscut.

Jador, cunoscutul interpretat de manele, are o carieră de succes și este cunoscut în întreaga țară pentru melodiile sale. Cu toate acestea, nu va uita niciodată de unde a plecat și cât de greu i-a fost, atât lui, cât și familiei sale, să poate trece cu bine peste toate greutățile vieții. Acesta a povestit, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu despre cum nu și-a permis niciodată să fac aroganțe cu banii pe care îi câștiga, deoarece trebuia să își ajute familia și să facă un business din care aceștia să poată să își câștige existența. 

„Eu îmi văd de familia mea. Știu ce înseamnă să ai celofan în geam, eu nu aveam geamuri, trebuia să îmi ajut familia, nu mergea cu figuri să îmi iau eu chestii. Eu am stat în chirie până anul trecut ca să pot să fac un business la familia mea să vină din străinătate, că erau toți plecați. Sunt unii care își permit să facă aroganțe, bravo lor, probabil că familiile lor sunt foarte bine.
Eu am patru frați, trebuia să îi ajut pe toți. Sora mea era în Islanda, muncea la -40 de grade. Îmi arde de figuri, să-mi cumpăr mașini scumpe? Nu.”,
a spus Jador.

Cum a arătat copilăria lui Jador

Citește și: Cum arăta copilăria lui Jador, printre lipsuri. Familia lui nu avea nici măcar apă în curte. „Căram apă de la vecini, își făceau vecinii milă cu noi. Spălatul era lux.”

Jador
Jador[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Jador, adevăratul motiv pentru care a refuzat să ia bani pentru dedicații: „Oamenii își doresc treaba asta. Le place treaba asta, să își audă numele la microfon. Așa le place lor.”

Cât despre copilăria lui, acesta a mărturisit că existau numeroase lipsuri, mai ales cea a pantofilor, pe care nu-i poate uita nici în ziua de azi, iar de foarte multe ori le-a lipsit inclusiv mâncarea, iar

alimentația de bază era laptele cu turtele  pe care le făcea mama lui.  „Sunt unii care își permit, foarte bine, bravo lor. Eu nu îmi permit nici acum să fac greșeli cu banii pe care îi câștig. Am o poză din clasa a VII-a în care aveam doar o pereche de pantofi. Acum am o grămadă de pantofi, iar din obișnuință, doar una port. N-aveam haine, mi-a zis mama că ne-a lipsit de multe ori mâncarea.
Dar aveam noroc că aveam o vacă, dădea lapte și ne făcea mama turte cu lapte, mergeam cu ziua. Băieții de la țară știu ce spun, cei de la oraș nu o să-ți dea seama.”,
a mai povestit Jador.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jador
Jador[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum arăta copilăria lui Jador, printre lipsuri. Familia lui nu avea nici măcar apă în curte. „Căram apă de la vecini, își făceau vecinii milă cu noi. Spălatul era lux.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies