Jador a lipsit de la botezul fiului lui Culiță Sterp! Câți foști concurenți de la Suvivor România au fost prezenți la marele eveniment

Jador a lipsit de la botezul fiului lui Culiță Sterp
Jador a lipsit de la botezul fiului lui Culiță Sterp

Artistul și-a botezat de curând fiul, iar la petrecere au fost prezenți cei din familie, rude și prieteni apropiați.

Culiță Sterp și-a botezat copilul, iar petrecerea a fost una de zile mari, pe care cu toții au așteptat-o cu sufeltul la gură. Pe rețelele de socializare au fost publicate nenumărate filmulețe și imagini de la marele eveniment și se pare că alături de artist au fost prezente destul de puține persoane, semn că a fost ceva restrâns, participând doar familia și câțiva zeci de prieteni apropiați.  

Citeste si: Culiță Sterp, petrecere de zile mari la botezul fiului său! Tzanca Uraganu și Bogdan de la Ploiești au făcut senzație printre invitați

Jador, marele absent de la botezul baiatului lui Culiță Sterp

Încă din timpul participării sale la Survivor România, Culiță Sterp promitea că își va invita toți prietenii care i-au fost alături de-a lungul timpului și s-a ținut de promisiune. La eveniment au fost invitați Ștefan Ciuculescu, Irisha, Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor, dar și Cucu de la Faimoși. Andrei Ciobanu din primul sezon Survivor România a participat și el împreună cu Marilena Cuciurean, iubita lui și fosta concurentă din echipa Războinicilor din acest sezon. 

Cu toate că s-au înțeles de minune în timpul competiției din Republica Dominicană, Jador a lipsit de la marea petrecere. Se pare că artistul a avut alte angajamente muzicale și nu a putut fi alături de prietenul lui și familia acestuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mărturisiri cu lacrimi în ochi: „Au murit ambii în 24 de ore!”

Jador a lipsit de la botezul fiului lui Culiță Sterp
Jador a lipsit de la botezul fiului lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Ce foști concurenți de la Survivor au fost lângă artist la petrecere

Ștefan Ciuculescu, Irisha și Sorin Pușcașu au intrat într-un live la Teo Show chiar în timp ce se aflau în drum spre locația unde avea să aibă loc marea petrecere. În emisiune, aceștia au vorbit despre cum va fi organizat botezul, dar și despre întâlnirea dintre mama Geta și fostul ei soț, care a primit invitația la botez cu o zi în urma petrecerii.  

Citeste si: Pepe și Yasmine Ody sunt despărțiți? Nu se mai întâlnesc de săptămâni: „Nu mai e ce era înainte”

„Noi o să ducem plicul și o să ia mami și tati ce trebuie.  Eu, din ce am vorbit cu Culiță despre situația familiei, sper să nu pună ego-ul în față și unul dintre ei să nu fie prezent (n.r.

mama Geta sau tatăl lui Culiță) la acest eveniment foarte important din viața lor și sper ca acest copil să îi împace, să îi unească", a declarat Irisha. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ana Porgras și noul ei iubit, vacanță de vis în Viena! Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies