Jador a primit o propunere şocantă de la o prietenă. „De sărăcie, faci orice!”

jador
Jador a primit o propunere şocantă de la o prietenă. „De sărăcie, faci orice!”

Jador este artistul care a vorbit deschis despre sărăcia pe care a trăit-o în copilărie

Jador a devenit cunoscut publicului din România, în urmă cu doar câţiva ani în cadrul televiziunii Kanal D. Artistul s-a remarcat imediat şi a început să fie un nume în muzica românească. Deşi, a cunoscut sărăcia încă de mic copil, Jador nu s-a ferit să vorbească de momentele grele pe care le-a trăit alături de părinţi şi fraţi. Totuşi, artistul mereu a visat la ziua în  care o să devină celebru. 

Jador a primit o propunere de a face videochat

cine este jador
Jador si tatăl lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro. Mie mi se pare ...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jador: „Ştiam că o să fiu un om de rând sau o să fiu ceea ce am visat eu toată viaţa. Am țintit către asta. Nu m-am oprit niciodată în a visa. Intoteauna am visat şi nu m-am oprit. Eram în primul an de facultate şi o fată mi-a zis să fac videochat, prietena verișorului meu. Şi am zis: „Nu că eu o să devin cunoscut!” Eu aberam şi visam, că o să devin cunoscut.

Îţi dai seama că m-ar fi afectat foarte mult. De sărăcie, faci orice! Când eram în copilărie, toţi prietenii mei îmi spuneau să las şcoala, să merg în construcții, că o să ajung vânzător la magazin. Şi acum mă bucur că nu am plecat. M-a bătut gândul! Toţi aveau maşini, casele în construcții... de toate, eu n-aveam nimic.” a povestit Jador în cadru unei emisiuni tv.

Jador a vorbit despre primul lor loc de muncă

familia lui jador
Jador si mama lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vica Blochina nu acceptă bărbaţii săraci în viaţa ei. „Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deşi a ajuns faimos în România, Jador a precizat care a fost primul loc de muncă pe care l-a avut. Cea mai mare traumă pentru artist, a fost faptul că s-a lovit de faptul că este de o altă etnie. Rasismul a fost ca o piedică pentru celebrul cântăreț.

„Am fost şi vânzător la supermarket şi aveam şi facultate. Am avut probleme şi din cauza rasismului! Eram un băiat care terminase facultatea şi nu-l angaja nimeni! Simţeam o reticență, o frică, o teamă....

Eu nu sunt cheltuitor! Acum doi am avut o mașină foarte scumpă. Şi am vândut-o şi am văzut că am pierdut o grămadă de bani la ea. Am o afacere în curs de dezvoltare, dar la muzică nu o să renunţ. Asta este ceea ce îmi place mie! Visul meu este să am un hotel şi la ultimul etaj să am un penthouse. Să stau cu mama, tata şi frații mei acolo şi să am şi un restaurant la parter.”
a declarat Jador în cadrul unei emisiuni.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies