Jador a urlat de durere la Survivor România! "Mooooor! L-am rupt și plec acasă!"

Survivor Romania 6 martie  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Scandal Survivor Romania 2021
Jador a urlat de durere la Survivor România! "Mooooor! L-am rupt și plec acasă!"

Survivor România 6 martie - Ce decizie a luat medicul pentru Jador, după ce și-a accidentat piciorul!

Ultima ediţie a emisiunii Survivor România 2021 a avut jocul între cele două echipe,  Faimoși și Războinici, pentru totemul de imunitate. Pe lângă imunitate aceștia au putut câștiga și alimente pentru a-şi asigura mâncarea pentru câteva zile. Jocul a fost unul destul de dificil, pe o porțiune mare de apă. Musty de la echipa Războinicilor nu a primit acordul medicului pentru a intra pe traseul construit pe Marea Caraibelor, de un turcoaz uimitor.

Survivor România 6 martie- Jador are mari probleme de sănătate în urma unui grave accidentări!

Survivor Romania 6 martie - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online - Scandal Survivor Romania 2021
Jador urlă de durere [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jador de la Survivor România are grave probleme de sănătate! "Mușchii mei spinali s-au cam dus…"

Bărbații cei mai puternici ai ambelor echipe l-au tras din apă pe Jador și medicul a început examinarea piciorului.

Urletele de durere ale solistului au făcut mulți membri din echipe să își astupe urechile.

Jador: “Genunchiul, genunchiul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ia mânaaaa! Domnule doctor, nu mai pot! Lasă-mă puțin întins că mor… simt o presiune acolo.” a țipat artistul cât a putut de tare.

Cosmin și medicul l-au condus pe în zona de prim-ajutor pentru a fi controlat mai bine. Medicul a început frecţionarea piciorului cu medicamente specifice.

Survivor Romania 6 martie - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online - Scandal Survivor Romania 2021
Jador este dus pe brațe de medic și Cosmin[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Culiță Sterp, noi strategii în echipa Faimoșilor la Survivor România! Artistul o vrea afară pe Andreea Antonescu!

Jador: “În spatele genunchiului am ceva! Mamă ce m-am speriat! Am zis gata, l-am rupt și plec acasă! Nici fără picioare nu plec acasă!”

Jador nu a mai putut intră pe traseu pentru că durerile erau înfiorătoare și a rămas pe banca pentru a-și susține colegii la traseu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Jador de la Survivor România are grave probleme de sănătate! "Mușchii mei spinali s-au cam dus…"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies