Jador, accident cu bolidul de lux! Cum se simte artistul

jador accident
Jador a fost implicat într-un accident rutier în urmă cu puțin timp

În urmă cu puțin timp, Jador a fost implicat într-un accident rutier care i-a distrus bolidul de lux.

Jador, fost participant la Survivor România, a fost implicat recent într-un accident rutier care i-a distrus bolidul de lux. Din fericire, artistul este într-o stare de sănătate bună.

Jador, accident cu bolidul de lux! Cum se simte artistul

Din păcate, Jador a fost implicat de curând într-un accident rutier care i-a distrus mașina de lux proaspăt achiziționată. Se pare că de vină ar fi oamenii care își lasă animalele nesupravegheate.

Jador spune că se simte bine, însă a văzut moartea cu ochii și speră ca oamenii să realizeze cât de periculos este să nu ai grijă de animalele tale.

Citeste si: Paris Hilton este însărcinată pentru prima dată? Vedeta neagă informațiile

jador masina accident
Jador vorbește despre accidentul în care a fost implicat[Sursa foto: spynews.ro]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Sunt supărat rău. Bine că nu am pățit nimic. Am văzut moartea cu ochii! Puteam să ajung la spital sau mai rău, să mor! Mașina mea de mai puțin de o lună de zile s-a dus. Este distrusă! Mi-a ieșit un cal în față. Bine că nu am avut viteză că putea fi fatal. Asta este lecție, nu ai cum să lași calul să meargă liber pe stradă", a spus Jador.

De asemenea, Jador a menționat că nu va cere daune pentru lovirea mașinii, având în vedere că acel cal este în proprietatea unor oameni săraci.

Citeste si: Turcu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubită? Ce l-a dat de gol pe fostul logodnic al Roxanei Buzoiu

"Asta este morala zilei! Probabil Dumnezeu ne mai trimite un semn uneori, să vadă cum ne comportăm.

Poate și eu am făcut ceva rău cuiva, iar acum este karma. Trebuie să învățăm să fim mai buni, iar oamenii să își țină animalele la locul lor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine!", a mai spus Jador.

jador accidentat
Jador nu a suferit din cauza impactului cu animalul care i-a distrus bolidul de lux[Sursa foto: Instagram Jador]

Jador spune că a rămas impresionat de copilul care avea calul, așa că a stat la discuții cu el și a reușit să-i câștige inima artistului. 

Pe de altă parte, speră că nimeni nu va mai trece prin aceeași sperietură.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Albert Oprea de la Survivor România, despre relația cu Simona Hapciuc: „Fizicul m-a atras!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies