Jador, adevărul despre relația pe care o are cu Carmen de la Sălciua

Jador si Carmen de la Salciua
Jador si Carmen de la Salciua au filmat impreuna

Ce a dezvăluit artistul despre Carmen de la Sălciua, după ce s-a sărutat cu ea în videoclipul pe care l-au lansat împreună.

La scurt timp după ce au lansat o piesă împreună, mulți fani au început să creadă că între Jador și Carmen de la Sălciua este mai mult decât o simplă colaborare.

Fostul concurent de la Puterea dragostei a decis să spună lucrurilor pe nume și să spună ce simte pentru colega sa de breaslă, care în trecut a fost căsătorită cu Culiță Sterp.

Carmen și Jador sunt extrem de apropiați în videoclipul pe care l-au lansat, mai mult de atât, atingerile și mângâierile sunt nelipsite.

La un moment dat, cei doi se sărută în videoclipul „Nu am somn de 4 zile”, fapt care i-a făcut pe toți să creadă că relația lor a evoluat în ultima perioadă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Fata (Carmen de la Sălciua) este un om de treabă rău de tot, un om cu suflet mare, dar asta nu înseamnă că între noi doi ar exista ceva, o iubire.

E doar un respect, este o femeie frumoasă, o fată frumoasă, pe care o apreciez, are o voce frumoasă, cântă frumos, are un caracter frumos, dar… atât”, a declarat Jador.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost căsătoriți

În plus, pe Jador și pe Culiță Sterp îi leagă o prietenie frumoasă, iar artistul a dezvăluit că nu ar putea fi niciodată cu fosta soție a prietenului său.

Jador
Jador despre Carmen de la Salciua[Sursa foto: Instagram]

„Culiță fiind prietenul meu, nu aș putea să am o relație cu Carmen. În primul rând, din respect pentru el, că nu am cum să am o relație cu fosta lui nevastă… Culiță mi-e prieten, ea mi-e prietenă… Dacă ei doi sunt certați, ce treabă am eu cu asta?

Nu știu dacă sunt certați, cred că sunt prieteni, nici nu știu care este relație dintre ei doi.

Amândoi sunt niște oameni super frumoși, de treabă… Dar eu nu am nicio treabă cu fata asta, e o fată extraordinară, o respect mult, iar din toate femeile din muzică pe ea și pe Ruby le iubesc cel mai mult. Dar le iubesc ca pe niște surori…”, a mai spus Jador.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea plânge în hohote și este consolată de Ayan, noul concurent de la Puterea dragostei!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies