Jador, anunțul momentului! Faimosul și-a cumpărat o casă de lux

Jador
Jador și-a cumpărat o casă de lux

Fostul concurent de la Puterea dragostei și Survivor și-a cumpărat casa pe care și-a dorit-o extrem de mult.

La doar câteva săptămâni după ce a ieșit de la Survivor, Jador a făcut o schimbare importantă în viața sa. Faimosul este pregătit pentru un nou capitol.

Faimosul de la Survivor s-a așezat la casa lui. Potrivit surselor noastre, Jador și-a luat un penthouse în Centrul Capitalei. Artistul a ținut cont de sfaturile mamei sale și a decis să își investească banii într-o casă de lux, în valoare de peste 300000 de euro.

Jador s-a mutat deja în această locuință, pe care vrea să o transforme în locul în care își va întemeia o familie, chiar dacă nu a confirmat nimic în legătură cu viața sa personală și dacă Georgiana a lăsat în urmă problemele care au dus la ruptura lor.

Zilele trecute, Jador a fost surprins alături de Georgiana și de Cătălin Moroșanu, iar sportivul a reușit să o cunoască pe femeia care l-a făcut pe Jador să verse multe lacrimi în timpul competiției din Republica Dominicană. 

Jador
Jador și-a cumpărat o casă de lux[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Culiță Sterp, din nou pe mâinile medicilor după experiența Survivor România! Cum arată implantul lui de păr

„Îmi place de Georgiana, am cunoscut-o, este o fată cu totul și cu totul deosebită. E la locul ei, eu cred că este exact ceea ce are nevoie Jador de la o fată, e frumușică, e modestă, nu vrea să iasă în evidență.

Ei se ceartă, se împacă, dar se iubesc cu adevărat. Așa e dragostea la ei, mai zbuciumată, dar sunt tineri, e de înțeles.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cătălin Moroșanu, alături de Jador și Georgiana Elisei: „Voi fi încântat să îi nășesc”. Cum arată Faimosul, după ce a slăbit peste 10 kilograme

 

Jador e un tip senzațional, chiar îmi place de el. L-am văzut și la Survivor, mi-a plăcut de el de pe atunci, e un om sincer și asumat, iar eu asta respect la un om. Îi voi năși, e sigur, ce am zis, aia rămâne, la mine vorba e vorbă.

În momentul în care se vor hotărî ei să facă nunta, dacă vor dori, eu voi fi încântat să îi nășesc.

Îmi place de ei, eu cred că se potrivesc în ciuda faptului că mai există, între ei, certuri. Dar așa e în orice cuplu, până se mai așază și ei.”

Georgiana Elisei, geloasă din cauza lui Jador

Jador a recunoscut că între el și Georgiana există certuri deoarece frumoasa șatenă ar fi geloasă pe el, mai ales că permanent este înconjurat de femei care își doresc o relație cu el.

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani.
Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă”, s-a confesat Jador după ce s-a accidentat la Survivor.

Jador a lansat o nouă piesă

După Survivor, Jador s-a concentrat pe cariera muzicală și a lansat mai multe piese. Astăzi, acesta și-a surprins din nou fanii cu o piesă care a strâns aproape 500000 de vizualizări în numai câteva ore.

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies