Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”
Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

Jador de la Survivor România a tras singur concluziile după ce s-a reîntors în echipa Faimoșilor, cu "normă întreagă"!

Cea mai recentă ediție difuzată de postul Kanal D, a emisiunii fenomen ce ține în suspans milioane de telespectatori la fiecare minut, a oferit o surpriză de proporții înainte de începerea jocului pentru câștigarea imunității.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a făcut un anunț care nu a fost atât de bine primit de membrii echipei Faimoșilor. Jador s-a reîntors în joc și a fost pregătit să între inclusiv pe traseu.

Odată intrat pe traseu, Jador a adus și două puncte echipei din care face parte, ajungând în acest fel să poată atinge scorul cel mai înalt pentru câștigarea imunității.

Jador a declarat război pentru o parte din membrii echipei Faimoșilor!

Jador: “Mă bucur că am adus două puncte, pentru că nu au ce să îmi spună… că îi trag în jos și chestii… Mă bucur că Dumnezeu mă iubește și m-a adus înapoi!”

După două scandaluri pe care Sebastian Chitoșcă le-a avut cu Stanciu Cosmin și Culiță Sterp, acesta a spart alianța cu aceștia și s-a reorientat rapid. Sebastian a avut o discuție în taină cu Jador și Cătălin Moroșanu în jungla dominicană pentru a-și spune supărarea și a le transmite că el a părăsit “barca” lui Culiță și a lui Zanni.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România au ajuns din prieteni, dușmani! "Nu trebuie să mă pui tu pe mine la punct!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Sebastian Chitoșcă: “Am fost pus la zid! Moro știe… din nimic… în continuare aduc puncte și nu văd bucuria pe fața lor când eu aduc puncte. Și astăzi punctul final a fost pe umerii mei și din nou… puține reacții.”

Sebastian le-a povestit cu lux de amănunte cum a fost înjurat și batjocorit de Culiță Sterp. Jador a tras concluziile venirii lui Sebastian Chitoșcă în tabăra lor.

Citeste si: Scandalul a continuat la Survivor România între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă!"... Din păcate, este un prieten fals!"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă monstruoasă la Survivor 2021: "Te uiți urât..."

Jador: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni, mi-am dat seama că aici sunt singur! Inclusiv prietenul meu (n.r Culiță Sterp), pe care îl consider prieten.. el mi-a dovedit că sunt singur. Dacă el mi-a dovedit că sunt singur, la Sebi nu am nicio așteptare! Așa că nu o să ajut pe nimeni! Mă ajut pe mine…”, a conchis artistul după ce i-a povestit Sebastian pățaniile lui.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies