Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! Gestul emoţionant al solistului înainte de Paste!

Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! Gestul emoţionant al solistului înainte de Paste!
Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! Gestul emoţionant al solistului înainte de Paste!

Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! Gestul emoţionant al solistului care a cucerit România cu piesele sale!

Jador nu mai are resentimente faţă de fosta lui iubită şi i-a transmis un mesaj emoţionant acesteia, după ce a aflat că bruneta a născut un băieţel frumos şi sănătos, în urmă cu puţin timp. Cuvintele artistului sunt cu adevărat impresionante, iar gestul pe care cântăreţul vrea să-l facă pentru Simina şi soţul ei este de nota 10.

Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! "Poate vom deveni buni prieteni şi, la un moment dat, o să-l iau pe cel mic sub aripa mea"

" Eu o respect pe Simina şi îl respect şi pe Alex deşi ne-am certat de foarte multe ori în trecut. Şi ca să vedeţi că eu am îngropat, de mult, securea războiului, mă ofer să cânt la botezul copilului lor, gratis: un cadou din partea mea. un copil este un motiv de fericire şi împlinire şi mi-aş dori să fiu alături de ei, să le fac un dar, din suflet.

Cine ştie ce ne rezervă viaţa? Poate vom deveni buni prieteni şi, la un moment dat, o să-l iau pe cel mic sub aripa mea şi o să-l învăţ ce înseamnă meserie de artist", a declarat cântăreţul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Jador a scos hit-ul anului

Jador şi Lino Golden au fost stăpânii absoluţi ai trending-ului săptămâni întregi, superhit-ul lor, "Dau moda", intrând chiar şi în topurile de specialitate din Italia şi Spania.

Melodia, o asociere nemaiîntâlnită a două stiluri muzicale care nu aveau nimic de împărţit, are peste 30 de milioane de vizualizări, mii de comentarii şi, nu exagerăm când spunem că poate fi considerată hit-ul anului 2020.

Mai mult decât atât, pe lângă "Dau moda", Jador a mai lansat trei hit-uri în ultimele luni, piese care, precum cea de mai sus, au stat zile întregi pe primele locuri

în "trending".



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies