Jador, criticat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei cu o femeie măritată! Cum a reacționat manelistul

Jador, criticat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei
Jador, criticat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei

Cunoscutul artist a fost aspru judecat de unul dintre fanii lui, după ce ar fi fost surprins în compania unei femei măritate care are copil!

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc, a dat primele semne că relația cu Georgiana Elisei, tânăra care i-a fost alături încă din timpul adolescenței, nu mai este la fel ca înainte! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost surprins, în urmă cu ceva timp, în compania altei femei, despre care se spune că ar fi măritată și că ar avea un copil. Când toți credeau că s-au liniștit apele, dat fiind faptul că artistul nu a dorit să comenteze public acest subiect, o reacție din partea unui fan a schimbat regulile jocului! Jador nu s-a mai

putut abține și a răspuns acuzațiilor chiar pe contul lui de Instagram!

Citeste si: Jador, anunț neașteptat alături de Roxana Nemeș: „Suntem împreună!”. Cum a reacționat tânăra: De aproape un an...”

Jador, criticat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei
Jador, criticat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei[Sursa foto: Instagram]

Jador, acuzat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei!

Pe rețelele de socializare, artistul a publicat un videoclip în care interpretrează una dintre cele mai cunoscute piese, iar pe lângă toate mesajele frumoase din partea celor care îl urmăresc, artistul s-a trezit și cu câteva reacții mai puțin plăcute.

Un internaut i-a atras atenția că toată lumea știe de faptul că s-a afișat în spațiul public în compania unei femei despre care se spune că ar fi măritată și că ar avea și un copil.

„Jardel, mai nou îți place să o înșeli pe Geta cu femei ce au copii și familii? Îți place să te bagi în familii? Azi-mâine o înșeli și cu bărbați pe Geta”, i-a transmis unul dintre urmăritori.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Imediat după, Jador nu s-a mai putut abține și i-a răspus, vizibil deranjat de afirmațiile acestuia: „Mai du-te d....” 

Citeste si: Simina Loica, motivul real pentru care s-a despărțit de Jador! Detalii ascunse din relația cu artistul: „Jigniri brutale și foarte deranjate”

Jador, criticat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei
Jador, criticat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei[Sursa foto: Instagram]

Jador și Georgiana au petrecut noaptea dintre ani în Germania!

De ani buni, Jador și Georgiana Elisei trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă din basme! Cei doi tineri au avut parte, de-a lungul timpului, de multe suișuri și coborâșuri în relația lor de cuplu, însă de fiecare dată s-au întors unul la celălalt, dovedind că dragostea este mai importantă decât orice pe lumea asta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jador a spus de mai multe ori că Georgiana a fost și va rămâne singura femeie importantă din viața lui, dat fiind faptul că fata i-a fost alături ori de câte

ori a avut nevoie și nu a avut niciodată vreun interes material ascuns.

De Revelion, cei doi au petrecut în Germania, la Dusseldorf, unde artistul a susținut o reprezentație.

Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea”, mărturisea Jador în urmă cu ceva timp.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Jador, reacție plină de iubire la fotografia cu Georgiana Elisei! Ce mesaj a publicat artistul pe TikTok

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies