Jador de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce pleacă din țară: „Îmi iau adio de la voi”

Jador de la Puterea dragostei
Jador de la Puterea dragostei anunt despre plecarea din Romania

Ce va face Jador de la Puterea dragostei în următoarele șase luni. Cum s-a dat tânărul de gol pe rețelele de socializare.

După ce zile întregi i-a pus pe fanii săi pe jar, Jador de la Puterea dragostei a recunoscut de ce pleacă din România timp de câteva luni.

Fostul concurent de la Puterea dragostei a vorbit despre planurile sale de viitor, însă nu a spus cu subiect și predicat destinația în care va ajunge pentru șase luni. Jador a ținut să precizeze că nu pleacă în America să facă muzică, așa cum s-a speculat:

„Am câteva vești bune pentru voi, câteva vești proaste. Am primit un telefon care a fost important și o să fiu nevoit pentru 5-6 luni să părăsesc țara. Și am primit mesaje cum că: intru la închisoare și că trebuie să fug din țară, unii că trebuie să fug pentru o gagică, alții că merg în America să fac muzică. Nu mor, totul e bine, sunt sănătos.

O să părăsesc țara pentru aproximativ 6 luni și nu știu ce o să fac. Foarte mulți dintre voi mi-ați dat mesaj că Doamne, nu pleca, pentru că trebuie să fac piese, știu că v-au plăcut foarte mult piesele pe care le-am făcut anul acesta, și colindul. Dar, din păcate, o să fiu nevoit să plec pentru o perioadă, o să încerc să fac 2-3 melodii și să fie lansate în ianuarie, februarie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dacă o să strângem la videoclipul acesta 15000 de like-uri, o să facem 2-3 piese să fie lansate, cât timp o să plec. Nu pot să vă spun exact unde o să plec pentru că momentan vreau să țin secret asta. E o chestie care îmi face rău, dar îmi face și bine.

Nu știu dacă este o chestie pozitivă sau negativă în viața mea ce o să se întâmple, dar se întâmplă și o să merg cu capul înainte. O să existe o perioadă de inactivitate în tot ce înseamnă muzică, Instagram, Facebook, Youtube.

Citeste si: Bogdan Mocanu are o nouă iubită?! Cu cine s-a afișat fostul concurent de la "Puterea Dragostei"

Contul de Instagram probabil că o să îl las sau să îl iau cu mine.

Mașina trebuie să o vând, deci cine vrea să îmi ia mașina, acum anunț important: mașina lui Jador este vândută. Am băgat foarte mulți bani în mașina asta. Care vreți mașina, contactați-mă. Nu o să plec în America sau la Puterea dragostei. Am deja gagici. Pe primul loc au fost Dumnezeu, familia cu muzica și după au fost femeile frumoase.

Jador de la Puterea dragostei
Jador de la Puterea dragostei anunt despre plecarea din Romania[Sursa foto: Instagram]


Sper să fiți alături de mine cu tot ce se va întâmpla cu viața mea, pozitiv sau negativ.
Nu vă faceți griji, că oricum îl am pe Dumnezeu alături. Simt că îmi iau adio de la ei, zici că plec la război. Fără voi, nu m-ar fi băgat niciunul dintre aceștia mari. Îmi iau adio de la voi într-un fel. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră. Nu știu ce am făcut ca să mă iubiți voi așa. O să fie și mama fără mine. Plec, mă duc. Trebuie să fiu serios.
O să mă duc, dar chiar îmi pare rău tare că plec. Alegerea este a mea dacă să plec sau nu. Odată ce am făcut acest vlog, plec. Fără voi nu aș fi fost nimic. Când mă întorc, vă distrug. Am două hituri tari. Când vin, dau drumul acestor hituri. Sănătate multă, Crăciun fericit tuturor”, a spus Jador în vlogul său, iar fanii au început să vorbească despre ceea ce va face.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Alexandra de la “Puterea Dragostei” a părăsit casa, după o bătaie cu Aya!

Jador de la Puterea dragostei, la Survivor România?!

Se pare că Jador a spus într-un live că merge la Survivor România. În plus, alți fani cred că Jador merge la emisiunea Asia Express, deși dacă stăm să ne gândim, filmările pentru această emisiune durează doar 1-2 luni, nu 6, cât susține Jador că va fi plecat din țară.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies