Jador de la Puterea dragostei a făcut un accident grav: „Abia am luat mașina”

Jador
Jador a fost implicat într-un accident

Fostul concurent de la Puterea dragostei pare să fie urmărit de ghinioane. Jador a filmat ce s-a întâmplat.

Jador de la Puterea dragoste trece prin clipe cumplite. Cunoscutul artist a suferit un grav accident rutier, la numai câteva luni după ce și prietenul său, Bogdan Mocanu, a trecut prin aceeași situație.

Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D s-a tamponat în trafic cu un alt șofer neatent, iar întregul moment a fost filmat.

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” s-a împăcat cu fostul iubit! Primele declarații despre bărbatul care o face fericită

Jador deține o mașină de lux, pentru care mama sa i-a ținut o lungă lecție, atunci când a cumpărat-o. De când și-a cumpărat această mașină, Jador are parte numai de ghinioane. Ultimul accident a avut loc seara trecută și, potrivit lui Jador, de vină a fost celălalt șofer, aflat în mers pe carosabil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„El era primul la semafor, a oprit la culoarea roșie, iar mașina din spate nu a frânat din timp, de acolo și coliziunea.” au transmis surse pentru cancan.ro.

Jador
Jador de la Puterea dragostei, implicat în accident[Sursa foto: Instagram]

După accident, Jador a filmat momentul, pentru a le arăta și fanilor săi ce i s-a întâmplat. Supărat, Jador nu s-a rezumat să își arate doar mașina sa, ci a prezentat-o și pe cea a șoferului care l-a lovit.

Citeste si: Philip de la "Puterea Dragostei", imagini de senzație: „Puterea Dragostei...voi ce alegeți, ciocolată sau vanilie?”

„Ia uitați ce noroc am eu. Iar a intrat cineva în mine. Ia uitați ce noroc am, abia am luat mașina de două săptămâni.”, a spus Jador pe Instastory.

Jador
Jador a fost implicat într-un accident[Sursa foto: Instagram]

Jador, urmărit de ghinioane

Încă de când și-a luat mașina de lux, Jador a fost urmărit de ghinioane. Nu o singură dată mama lui i-a reproșat faptul că ar trebui să investească

banii într-o locuință și nu într-o mașină, care se poate deteriora oricând, iar sfatul mamei pare să fie cât se poate de adevărat. Chiar și Bogdan Mocanu a declarat în repetate rânduri că prietenul său nu este un șofer foarte bun, așa că aceste coliziuni dese se explică.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Livian de la Puterea dragostei și Florentina s-au împăcat! Cum au fost surprinși

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies