Jador de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Simina? „Inconștiento, ai fost mireasă, dar tu, de fapt...”

Jador de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Simina? „Inconștiento, ai fost mireasă, dar tu, de fapt...”
Jador de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Simina? „Inconștiento, ai fost mireasă, dar tu, de fapt...”

Jador de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina lui un video în care transmite un mesaj folosind titlurile melodiilor lui.

„Inconștiento, ai fost mireasă, te-ai crezut superioară și tu defapt ești o mânză! Te pup”, a transmis Jador. Mulți dintre fani s-au gândit imediat că mesajul lui este pentru Simina, deși el nu a precizat cui îi erau destinate cuvintele.

„Ți-a luat-o altu. Dacă erai bazat puteai să o ții lângă tine”, „Tot ce faci tu e pentru Simina”, i-au scris fanii emisiunii Puterea Dragostei lui Jador.

„Inconștientă, superioară, mânză, dar nu este mireasa ta... Îți plânge inima după ea”, „Băi, dar tu chiar ești prea de tot! Femeia și-a făcut familia ei și tu tot după ea ești, scoți melodii și tot ce faci e despre ea. Nu ai demnitate deoc”, i-au mai scris internauții, siguri că mesajul lui Jador era pentru Simina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jador, prima dedicație după ce Simina a devenit soția lui Zănoagă

Jador a cântat într-un club din Bacău chiar în seara în care Simina, fosta lui iubită de la Puterea dragostei, sărbătorea căsătoria cu Alex Zănoagă. În timpul concertului ce a avut loc într-un club, Jador nu a rezistat și a spus încă de la început, făcând referire la unul dintre instrumentiștii lui, poreclit ”Zănoagă”. ”Îl știți pe Zănoagă, s-a însurat azi”.

Apoi, la un moment dat, Jador a făcut o dedicație care părea a fi trimitere la Simina, fosta lui iubită.

„Știi momentul ăla când o iubești pe aia care e acasă și o iubești și pe aia care e plecată, sau e altuia, sau e prin prejur”, a spus Jador al un moment dat când cânta o melodie ale cărei versuri erau chiar o declarație de dragoste.


Au fost mulți care au spus că era o dedicație pentru Simina, dar și alții că era de fapt o trimitere către Ella de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Nicolae Guţă s-a tatuat pe frunte în memoria tatăl său! Acesta a murit când manelistul avea doar 16 ani! După ce a devenit bogat, Guţă a ridicat un monument de marmură la locul de veci al părinţilor! FOTO

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jador a suferit după Simina, iubita lui de la Puterea Dragostei

Jador a suferit enorm după ce Simina, iubita lui de la Puterea dragostei, l-a ales pe Alex Zănoagă. Luni bune, Jador și-a plâns dragostea pierdută și a compus mai multe melodii pentru ea.

Citeste si: Jador a primit un cadou FABULOS! "O iubesc"

Simina și-a văzut de viața ei însă și de relația ei cu Alex Zănoagă. După ce a ieșit de la Puterea Dragostei, Simina s-a mutat cu Alex și la scurt timp a rămas însărcinată cu el.

Vineri, pe 10 ianuarie, cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei s-au căsătorit civil, iar în aprilie vor deveni părinții unui băiețel care va primi numele Dominic.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies