Jador de la Survivor România, accidentat grav! Concurentul a fost scos din apă de către medic

Jador
Jador s-a accidentat grav

Jador s-a accidentat la Survivor, după ce timp de câteva zile s-a plâns de dureri cumplite de spate.

Ultimele zile au fost extrem de dificile pentru Jador de la Survivor. Acesta a fost nevoit să stea de mai multe ori pe bară, după ce medicul nu și-a dat acordul pentru a intra pe traseu. Totul a culminat sâmbătă, atunci când Jador a ajuns de urgență la spital, acuzând dureri cumplite de stomac.

Soarele arzător, lipsa mâncării și probele dificile le-au dat mari bătăi de cap tuturor concurenților de la Survivor, cărora le este din ce în ce mai greu să treacă peste aceste lucruri și să dea tot ce este mai bun pe

traseu.

Jador a acuzat în ultimele zile mai multe probleme cu spatele și a dezvăluit că are o problemă din naștere, cu spatele. Din acest motiv, în ediția de joi seara a purtat niște benzi kinesiologice pentru a atenua durerile.

Citeste si: Alexandra Stan a dezvăluit cine sunt „șerpii” de la Survivor România! Declarații fără perdea după eliminare!

La consiliul de zilele trecute, Jador a precizat că: “ În ultimul timp, de vreo săptămână și ceva… mă simt cam “nașpa”, din punct de vedere fizic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Nouă idilă la Războinici... Albert și Sindy surprinși îmbrățișați la Survivor România! "Pentru mine este fata perfectă! M-a cucerit!

„Nu prea mai pot să îl trag după mine, pentru că am făcut eu foame la viață mea, dar niciodată nu am fost expus la atâta foame. Sunt obișnuit cu asta, dar mușchii mei spinali s-au cam dus… Și din cauza unei probleme din naștere, fiind expus la efort, am problema asta. Nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor.

Eu îmi doresc să cant în față oamenilor, pe scene și să stau ore în șir la nunți să cant și să dansez cu oamenii.

Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o dau tot ce pot până mă ajută corpul.”, a încheiat Jador cu regret discursul în fața tuturor zilele trecute.

În ediția din această seară, Jador trece din nou prin clipe cumplite. Faimosul este scos în urlete din apă de către medic, sub privirile șocate și îngrijorate ale colegilor săi, care asistă neputincioși la durerea sa.

Jador
Jador a suferit un accident la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Concurenții de la Survivor, șocați de accidentarea lui Jador

Jador s-a accidentat
Jador s-a accidentat în timpul probei de imunitate[Sursa foto: Captură KANAL D]

În filmulețul promo de vineri seară, telespectatorii asistă la un moment șocant. Urlând de durere, Jador arată către picior, că îl doare foarte tare. În plus, telespectatorii observă că acesta nu va participa nici în această seară în consiliul de imunitate, semn că problemele sunt mai grave decât ar fi putut crede cineva.

Jador, eliminat din motive medicale?

De altfel, săptămâna trecută a fost extrem de îngrijorat atunci când prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că un concurent va fi eliminat din cauze medicale. Minute în șir, Jador a crezut că este vorba despre el. Din fericire pentru el, concurenta eliminată a fost Roxana Ghiță.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce mesaj emoționant a publicat Georgiana, iubita lui Jador, după ce Faimosul a ieșit favorit la Survivor 2021!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies