Jador de la Survivor România se iubește cu nepoata Elenei Merișoreanu?!

jador survivor 2021
Jador este cel mai apreciat concurent de la Survivor 2021

Jador de la Survivor România a fost văzut în compania nepoatei Elenei Merișoreanu. Se iubește Faimosul cu Beatrice Păun?

Jador de la Survivor România și-a uimit fanii atunci când a postat o fotografie alături de Beatrice Păun, nepoata Elenei Merișoreanu. Ulterior, artistul a șters poza, asta pentru că internauții l-au luat la întrebări.

Jador de la Survivor România se iubește cu nepoata Elenei Merișoreanu?!

Jador de la Survivor România și-a surprins fanii atunci când a apărut pe rețelele de socializare alături de Beatrice Păun, nepoata Elenei Merișoreanu.

Beatrice Păun a făcut publice mai multe fotografii alături de Jador, dar și de Elena Merișoreanu și Richard, fratele ei.

Citeste si: Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a vrut să-l bată pe Rafaelo în timpul unei emisiuni în direct!

jador iubita
Jador a iubit-o foarte mult pe prima lui iubită care apoi s-a împrietenit cu amicul lui[Sursa foto: Instagram Jador]
 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Jador a mărturisit că în copilărie a avut parte de un tratament nemeritat, atunci când un prieten i-a furat iubita de atunci.

”Am iubit-o pe o fată, Alexandra. Am fost cu ea un an de zile. M-am despărțit de ea și s-a iubit cu prietenul meu cel mai bun. M-a rănit asta, îți dai seama. Eu o iubeam... Eram în clasa a noua, ea era în clasa a zecea.

jador si beatrice paun
Jador a fost surprins în ipostaze tandre alături de nepoata Elenei Merișoreanu[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Cristina Mihaela, anunț șoc la Puterea dragostei: „Cel mai rușinos lucru...”

Era româncă, o bătea tac-său că stătea cu țiganul. Avea, săraca, numai vântătăi pe spate. ”Te duci la țiganul ăla...”! Încă există, din păcate, rasismul ăsta și m-a ambiționat foarte mult chestia asta în viață, să demonstrez oamenilor că noi, maneliștii, lăutarii, nu suntem doar niște...

pentru că noi suntem catalogați ca niște inculți, burtoși.... Nu au școală, nu au educație, nu au... am vrut să contrazic toate lucrurile astea”, a povestit Jador.

jador despre georgiana elisei
Jador spune că iubirea vieții lui este Georgiana Elisei[Sursa foto: Instagram Jador]

Jador a mai spus că Georgiana Elisei nu îl mai vrea, deși artistul și-ar dori să se căsătorească cu frumoasa fată, dar să aibă și copii alături de ea.

"Sunt singur! Gata! Dar nu stiu de ce.

Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata.  Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…", a spus Jador.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a căsătorit cu iubita misterioasă?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies