Jador de la Survivor România, surprins în timp ce se sărută cu o tânără misterioasă: „Soră-mea”

Jador de la Puterea dragostei
Jador de la Puterea dragostei, surprins în timp ce se săruta cu o tânără

Fostul concurent de la Puterea dragostei a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini alături de o tânără care îl sărută pasional. Cine este.

După mai multe luni în care a fost extrem de discret în legătură cu viața sa personală, Jador de la Puterea dragostei s-a afișat alături de o tânără misterioasă.

Fostul concurent de la Puterea dragostei trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. După participarea la Puterea dragostei, Jador a început să fie cunoscut la nivel național, iar apoi piesele pe care le-a lansat au devenit hituri și în străinătate.

Dacă în viața profesională lucrurile merg, în viața personală Jador este nevoit să facă mai multe eforturi pentru a fi fericit. După scurta relație cu Simina, Jador s-a apropiat de Ella, însă relația lor a fost sortită eșecului, deși au avut parte de mai multe încercări.

Citeste si: Scandal la Puterea dragostei! Mai mulți concurenți au făcut dezastru: „S-a certat rău”

Din păcate, lucrurile nu au mai mers între ei, iar de câteva luni, Jador a lăsat să se înțeleagă că este singur. Însă lucrurile par să se schimbe în viața sa. Fostul concurent de la Puterea dragostei a fost surprins alături de o tânără blondă misterioasă. În imagini, Jador o sărută cu foc pe tânără, semn că se înfiripă ceva între ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Jador cu iubita sa
Jador cu iubita sa, sărutându-se pasional[Sursa foto: Instagram]

„Soră-mea”, a dezvăluit Jador pe Instastory, fără să dezvăluie identitatea blondei, care pare extrem de încântată să îl sărute pasional.

Jador de la Puterea dragostei, urmărit de ghinioane

Zilele trecute, Jador a trecut prin momente grele. Fostul concurent pare urmărit de ghinion. Artistul a fost implicat într-un nou accident rutier, iar mașina i-a fost serios „șifonată”.

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea dragostei vor să se căsătorească: „Nu v-am spus?”

„El era primul la semafor, a oprit la culoarea roșie, iar mașina din spate nu a frânat din timp, de acolo și coliziunea.” au transmis surse pentru cancan.ro.

Șocat de întreaga situație, Jador a filmat mașina și a pus imaginile pe Instastory.

„Ia uitați ce noroc am eu. Iar a intrat cineva în mine. Ia uitați ce noroc am, abia am luat mașina de două săptămâni.”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bogdan Mocanu, surprins la 2 noaptea cu o vedetă din România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies