Jador, declaraţie uluitoare despre Maria Constantin! "Nu puteam să nu remarc..."

Jador, declaraţie uluitoare despre Maria Constantin!
Jador, declaraţie uluitoare despre Maria Constantin! "Nu puteam să nu remarc..."

Jador, declaraţie uluitoare despre Maria Constantin! Artistul a spus ce crede, cu adevărat, despre ea.

Jador este unul dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului, piesele lui ajungând mereu pe primul loc în trending, pe youtube, chiar dacă bătălia este accerbă. Ei bine, în ultima perioadă, clasamentul unde toţi soliştii îşi doresc să pătrundă, cât mai sus, este condus de Vulpiţa sau de Viorel care au lansat două melodii cel puţin... caraghioase.

Piesele cu pricina au strâns milioane de vizualizări într-un timp record, "stăpânul absolut" al trending-ului fiind, în acest moment, Viorel.

Bărbatul cântă alături de Maria Constantin "Să se audă în România", iar sub ei regăsim artişti uriaşi precum Delia sau Carla's Dreams.

Ei bine, revenind la Jador, trebuie să spunem că acesta a declarat că ceea ce se întâmplă cu cele două personaje din Blăgeşti este o nedreptate faţă de cântăreţii care muncesc foarte mult.

Citeste si: Jador, mesaj emoționant după ce Simina a ajuns acasă cu micul Dominic: „Oamenii văd dragostea ca pe un joc...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

" Eu nu am nimic personal cu Vulpiţa şi cu Viorel. Sunt simpatici, naturali şi e clar că îi iubeşte Dumnezeu. Problema este că noi, artiştii, muncim foarte mult că să ajungem în topuri. Normal ar fi să ai o carieră în spate, spectacole, hit-uri, fani mulţi şi ore de canto ca să ajungi la acest nivel, iar ei nu se încadrează în categoria respectivă. Dar, repet, nu am nimic cu ei...Să

fie sănătoşi, le urez mult succes şi o viaţă din ce în ce mai bună", a spus Jador.

Jador, declaraţie uluitoare despre Maria Constantin! "Îi stă foarte bine cu rochia din videoclip"

Când vine vorba despre partenera de clip a lui Viorel, nimeni alta decât Maria Constantin, protagonistul nostru se luminează la faţă.

" Maria este o femeie foarte frumoasă şi sexy.

Nu puteam să nu remarc că arată foarte bine, doar ştiţi că mă fascinează sexul frumos (râde). În plus, îi stă foarte bine cu rochia din videoclip", a mai zis artistul.

Întrebat dacă i-ar plăcea să o cunoască mai bine pe îndrăgita solistă de muzică populară, fostul concurent de la Puterea Dragostei a răbufnit.

Citeste si: Ce i-a transmis Mirela Vaida lui Jador, în scandalul cu Vulpița

" Iar vă întreceţi cu gluma. Am multe pe cap în perioada aceasta. Mă gândesc doar la sănătatea familiei mele şi la momentul când o să trecem peste criza asta care ne-a dat lumea peste cap", a conchis Jador.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ella de la Puterea dragostei, declarații șoc despre părinții lui Jador! ”Ar trebui să îl lase să decidă singur în viață”!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies