Jador, dezvăluiri din culisele divorțului dintre Simina Loica și Alex Zănoagă! Alex Bobicioiu s-ar fi cuplat cu bruneta: „Daca vezi ce mesaj mi-a dat Bobi...”

Jador și Bogdan Mocanu
Jador și Bogdan Mocanu

Jador a făcut o serie de mărturisiri neașteptate în contextul despărțirii dintre Simina Loica și Alex Zănoagă. Mărul discordiei ar fi chiar Alex Bobicioiu!

Jador și Bogdan Mocanu sunt la curent cu despărțirea dintre Simina Loica și Alex Zănoagă, cea care a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” au făcut dezvăluiri neașteptate din culisele relației celor doi și au recunoscut că Alex Bobicioiu joacă un rol foarte important în tot ceea ce s-a întâmplat în căsnicie. Se pare că bărbatul s-ar fi cuplat cu Simina, iar de aici a pornit întreaga situație!

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă, despărțiți din cauza unui bărbat?: "Nu sunt sigur că m-a înșelat”

Jador și Bogdan Mocanu, despre relația dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu

În cadrul emisiunii difuzate pe canalul de YouTube WOWnews, Jador și Bogdan Mocanu au dezvăluit că Simina Loica ar fi început o relație cu Alex Bobicioiu, motiv pentru care s-a și despărțit de cel alături de care își întemeiase o familie.

Amintim faptul că Simina Loica și Alex Zănoagă au împreună un băiețel.

Jador: „Bobi, daca n-ar fi fost cu Simina, cred că ar fi venit aici. Eu nu am înțeles de ce. I-am pupat pe toți când au venit. Eu nu am treaba cu nimeni. Eu i-am chemat pe toți de la Puterea Dragostei”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bogdan Mocanu: „Chiar daca erai frate cu el, o fi iubire mare, dar nu se face așa ceva. E vorba de respect și principii”

Jador: „Daca vezi ce mesaj mi-a dat Bobi...I-am spus și eu ceva urat. Eu le-am chemat pe toate fostele mele”

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă s-au despărțit după trei ani: „Nu ne mai înțelegeam”

Simina Loica
Simina Loica[Sursa foto: Instagram]

Simina Loica a declarat că nu mai există cale de întoarcere

În urmă cu doar câteva zile, frumoasa brunetă a dezvăluit că între ea și Alex Zănoagă nu mai există sentimente de foarte mult timp și că nu mai există cale de întoarcere. Singurul care i-ar fi determinat să rămână împreună până acum a fost Dominic, fiul lor.

Simina Loica a mai spus și că nu va merge să depună actele de divorț, ci îl va lăsa pe fostul partener să facă acest lucru.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Laurette, detalii despre o posibilă relație cu Ion Țiriac: ”O să las așa să rămână o enigmă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies