Jador dus cu ambulanța la spital! "Zi-le să îmi facă o endoscopie, domnul doctor! Vă rog!”

Jador dus cu ambulanța la spital!
Jador dus cu ambulanța la spital! "Zi-le să îmi facă o endoscopie, domnul doctor! Vă rog!”

Survivor România 28 februarie - Gravele probleme de sănătate pe care le are l-au îngenunchiat pe Jador!

Ultima ediție a săptămânii a adus la Survivor România un joc de comunicare extrem de important. Atât echipa Faimoșilor, cât și cea a Războinicilor au luptat până în ultima secundă pentru a câștiga mesajele audio de la familie. O luptă dura cu un scor foarte strâns între ambele tabere. Echipa câștigătoare a fost cea a Războinicilor.

Pentru unul dintre Faimoși, mai exact pentru Jador, au fost clipe cumplite.

La primul joc de imunitate Jador nu a putut să intre pe traseu. Medicul nu i-a dat acceptul pentru că avea mari dureri ai mușchilor spinali.

Survivor România 28 februarie- Grave probleme de sănătate pentru Jador, la două zile de când nu a putut să intre pe traseu!

La consiliu Jador a precizat că: “ În ultimul timp, de vreo săptămână și ceva… mă simt cam “nașpa”, din punct de vedere fizic.

Nu prea mai pot să îl trag după mine, pentru că am făcut eu foame la viață mea, dar niciodată nu am fost expus la atâta foame. Sunt obișnuit cu asta, dar mușchii mei spinali s-au cam dus… Și din cauza unei probleme din naștere, fiind expus la efort, am problema asta. Nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Jador de la Survivor România are grave probleme de sănătate! "Mușchii mei spinali s-au cam dus…"

În această seară, surprinzător a fost faptul că înainte de a întra pe traseu cu Andrei, acestuia i s-a făcut rău și a necesitat intervenția ambulanțe pentru a-l duce la spital. Retras într-o zonă în afara traseului de joc, Jador a precizat: “Mă doare burta!”

În ambulanță artistul îl roagă pe doctor: “Zi-le să îmi faca o endoscopie, domnul doctor! Vă rog!”. Jador a fost dus direct la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Scandal imens între Jador și Roxana Nemeș! “Te-am votat pentru că meriți, ești nebună?!"

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a liniștit concurenții: “Duelul următor în jocul de astăzi, trebuia să fie Jador de la Faimoși și Andrei de la Războinici.

Jador nu s-a simțit bine și medical i-a recomandat să nu între pe traseu.”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies