Jador s-a împăcat cu frumoasa Georgiana! „Vorbesc cu o fată...”

Jador, noi declarații despre viața amoroasă
Jador, noi declarații despre viața amoroasă

În timpul emisiunii Puterea Dragostei, Jador și Ella au format un cuplu foarte apreciat de fani, însă lucrurile s-au schimbat și au fost nevoiți să se despartă

Jador și Ella au avut o relaţie ascunsă în sezonul al doilea de la Puterea Dragostei și la acel moment se observa imediat cât de îndrăgostiți sunt. Se pare însă că tot ceea ce au construit împreună nu a rezistat foarte mult. Cât timp au fost într-o relație, cei doi s-au confruntat cu diferite momente destul de dificile, iar acest lucru nu a făcut decât să îi îndepărteze.

Citeste si: Reacția lui Vlad Gherman după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu noul ei iubit: „ Nu a fost ușor...”

Acum, Ella are o frumoasă relație cu un bărbat misterios a cărui identitate nu a vrut să o arate pentru a-l ține departe de ochii curioșilor. În schimb, Jador evită subiectul atunci când vine vorba despre relație sau noi cuceriri.

Jador, noi declarații despre viața amoroasă
Jador, noi declarații despre viața amoroasă[Sursa foto: Instagram Jador]

Tânărul artist a mărturisit că a văzut-o pe fosta lui iubită la mare, însă a preferat să stea la distanță și nu s-a dus să o salute, asta și pentru că fata se afla în compania actualului partener de viață. În plus, Jador a mărturisit că nu mai are sentimente pentru Ella.

Citeste si: Maria și Cristian Marinescu au planuri mari împreună! Care este pasul important pe care îl vor face: „Urmează săptămâna viitoare”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Am văzut-o pe Ella la mare, era cu un băiat. Am vrut să o salut, dar îmi era aiurea. Nu am treabă cu ea”, a declarat artistul în exclusivitate pentru WOWbiz.

Jador a recunoscut că ţine mult la o reprezentantă a sexului frumos

Fiind un artist de mare succes, cu siguranță nu duce lipsă de atenția femeilor, lucru pe care îl recunoaște chiar el.

Aflat în platoul emisiunii WOWbiz, Jador a mărturisit că vorbește deja cu o fată la care ține destul de mult, motiv pentru care încearcă să le țină la distanță pe celelalte domnișoare. Deși spune că nu este iubita lui, tânărul face eforturi pentru a nu o supăra.

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei”, pregătită să aibă un copil? Ce planuri are blondina după terminarea competiției

„Eu vorbesc cu o fată, nu pot să mă bag așa în seama cu fetele. Nu e iubita mea, doar vorbim. N-are rost să spunem, știe toată lumea”, a mai spus artistul.

Cel mai probabil, tânăra despre care vorbeşte Jador este Georgiana, marea lui iubire, femeia după care a plâns în hohote când era la Survivor.

Jador și Georgiana
Jador și Georgiana[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Eu am fugit de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să   fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete

care nu rezonau deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(...) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație.

Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei.

Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla",  spunea artistul în urmă cu cinci luni, la Survivor România.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, viitoare concurentă la Survivor România: „Unde se fac înscrieri?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies