Jador, fascinat de Ruby! Cum a fost surprins artistul în timpul unui live

Jador
Jador

Fostul concurent de la Puterea dragostei a reușit să stârnească amuzamentul internauților în timpul unui live cu Ruby și cu vloger-ul Selly.

Jador plănuiește revenirea în forță pe Youtube cu o nouă piesă, după ce Vulpița și Viorel au reușit să îl detroneze de pe primul loc din trending. Deși lumea este în plină pandemie, Jador vrea să le facă o mare bucurie fanilor săi, celor care îi ascultă de mai bine de doi ani de zile piesele pe care le lansează.

Zilele trecute, Jador a intervenit în casa Puterea dragostei, unde a dezvăluit că cel cu care pregătește o nouă piesă este chiar Culiță Sterp, fratele lui Iancu Sterp.

Artistul plănuiește să dea lovitura cu noua piesă.

Citeste si: Livian a vorbit cu Jador despre Bianca! Fostul ei iubit suţine că bruneta s-a schimbat mult!

„Eu o dau așa, în glumă. Da, nu mi-a venit să cred când am văzut că Viorel e pe locul 1. Întâi Vulpița, acum el…Eu nu am nimic cu oamenii ăștia. Eu dacă scot o melodie, o fac pentru fanii mei și știu că va ajunge pe locul 1 în trending pentru că la mine așa era și înainte să apară Vulpița cu Viorel, eu

mereu am ajuns în primele locuri de pe Youtube, dar prin munca mea. Și le mulțumesc fanilor care mă apreciază și care îmi ascultă piesele!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Îi apreciez pe Vulpița și Viorel pentru că știu că muncesc să-și depășească statutul și ăsta e lucru mare. Au ambiție, se vede. Lumea îi place, cumva.

Fiecare om are publicul lui, eu cred doar că al meu e mai numeros. De-abia aștept să vedeți ce bombă de melodie o să lansez. Atunci să vă mai țineți cu toții, că vă arăt eu cum se face!” a spus Jador, pentru cancan.ro.

Jador, reacție de milioane după ce a văzut-o pe Ruby

Jador a intervenit într-un live cu Selly și cu Ruby și a avut o reacție neașteptată atunci când a văzut-o pe focoasa artistă.

În timpul live-ului, lui Jador i-au „fugit” de mai multe ori ochii spre decolteul fostei concurente de la Survivor.

Citeste si: Bogdan Mocanu l-a umilit pe Turcu: „Stăteai să sugrumi capul bărbaților între picioare”

Jador
Jador

Inclusiv Ruby a aflat de pățania colegului său de breaslă și a distribuit amuzată o imagine în care Jador este extrem de atentă la sânii ei.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Livian a vorbit cu Jador despre Bianca! Fostul ei iubit suţine că bruneta s-a schimbat mult!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies