Jador i-a oferit un inel de logodnă femeii iubite: „Chiar sunt foarte romantic”

Jador despre femeia iubită
Jador de la Puterea dragostei

Tânărul și-a deschis sufletul și a vorbit despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Ce gest uriaș a făcut de dragul ei.

Jador are mii de fete la picioare, însă fostul concurent de la Puterea dragostei a dezvăluit că doar pe una singură a iubit-o cel mai mult și și-a dorit să formeze o relație cu ea.

Artistul a dezvăluit că a iubit o singură femeie și că știe exact pe cine vrea alături de el. Jador a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că i-a oferit un inel femeii de care s-a îndrăgostit și că, în ciuda aparențelor, este un bărbat extrem de romantic.

Deși a făcut gestul cel mare, relația nu a mers între ei, din păcate.

„Am oferit o singură dată un inel unei fete, femeia pe care am iubit-o cel mai mult. Singura relație i-am dat un inel cu pietricele cu chestii. Chiar dacă nu par chiar sunt foarte romantic. Nu râdeți de mine, dar chiar sunt foarte romantic. Și mie îmi place să primesc. De fiecare dată când mă duceam undeva nu veneam cu mâna goală.”,

a spus Jador la Antena Stars.

În ultimul videoclip, pe care l-a filmat alături de Ioana Filimon, Jador i-a oferit și acesteia un inel, iar gluma a fost gustată de toată lumea.

Jador a dezvăluit că are nevoie de o singură femeie pentru a fi fericit

Zilele trecute, Jador de la Puterea dragostei a recunoscut că are nevoie doar de o singură femeie pentru a fi fericit și împlinit.

Tânărul este pregătit să își întemeieze o familie și să aibă alături de el o femeie care să îl sprijine în cariera sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie.”,

a scris pe pagina sa de socializare.

Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea dragostei, suprinsă în hainele artistului
Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea dragostei, suprinsă în hainele artistului

„Tot la Georgiana îți e gândul?😂😂😂”, a comentat una dintre fane.

Jador nu a confirmat, însă nici nu a negat.

„Geloasă?:)))”  a răspuns el.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Mantea, despre foștii concurenți de la Puterea dragostei: „Vreau să fiu mândră de voi”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies