Jador își dorește să devină tătic? Mesajul emoționant postat de artist după împăcarea cu Georgiana: „Cum ar fi să am trei băieți?”

Jador
Jador

Jador pare că a lăsat tot trecutul în urmă și că vrea să se axeaze pe viața de familie și planurile de viitor!

Jador și Georgiana formează un cuplu de ani buni, însă nu totul a mers ca pe roate între ei în tot acest timp. Relația lor amoroasă a fost presărată cu tot felul de evenimente, unele plăcute, altele mai puțin plăcute, însă de fiecare dată au găsit drumul spre împăcare, dovedind că dragostea lor le poate învinge pe toate.

Este mai mult decât evident că artistul are planuri mari alături de femeia care i-a fost alături încă din anii adolescenței, dat fiind faptul că mereu s-a întors la ea, indiferent de situație.

Jador și-a uimit fanii cu ultima postare publicată pe Instagram, astfel că toți s-au gândit că s-ar putea ca aceasta să își dorească copii mai mult decât dă impresia.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Jador și Georgiana Elisei
Jador și Georgiana Elisei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Jador își dorește să de devină tătic?

Recent, celebrul cântăreț de muzică de petrecere a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de trei băieți, cel mai probabil fani de-ai lui, însă mesajul pe care a ales să îl scrie alături este de-a dreptul surprinzător:  Cum ar fi să am trei băieți așa?”. Așadar, Jador a dat și acum de înțeles că se gândește la o familie, la un viitor alături de iubita lui și de ce nu, la copii. 

Citeste si: Jador, reacție plină de iubire la fotografia cu Georgiana Elisei! Ce mesaj a publicat artistul pe TikTok

Jador
Jador[Sursa foto: Instagram]

Jador și Georgiana formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă românească! Nu de puține ori s-au certat și s-au împăcat cei doi tineri, însă de fiecare dată s-au întors unul la celălalt și au dovedit întregii lumi că se iubesc nebunește.

Jador a recunoscut, la un moment dat, că Georgiana Elisei, fosta lui colegă de liceu, este femeia pe care o va iubi toată viață, din simplul motiv că e a fost singura care l-a acceptat și când nu avea nimic, nici faimă și nici foarte mulți bani.

Nu este de mirarea faptul că artistul este curtat de diferite domnișoare, însă acest lucru nu contează, spunea Jador, având în vedere că de fiecare dată s-a întors la prima lui iubire, Georgiana.

Georgiana Elisei
Georgiana Elisei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Bogdan Mocanu și Jador, motivul real pentru care nu mai sunt apropiați: „ Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies