Jador, Majda Aboulumosha si Simona Hapciuc incheie lista Faimosilor din cel de-al doilea sezon “Survivor Romania”

Jador, Majda Aboulumosha si Simona Hapciuc incheie lista Faimosilor din cel de-al doilea sezon “Survivor Romania”
Jador, Majda Aboulumosha si Simona Hapciuc incheie lista Faimosilor din cel de-al doilea sezon “Survivor Romania”

# 12  vedete se pregatesc sa  concureze in cel mai intens reality, “Survivor Romania”, care va incepe in curand, la Kanal D!

Jador, Majda Aboulumosha  si  Simona Hapciuc  completeaza lista Faimosilor care vor lupta pe traseele din Republica Dominicana in cea de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor Romania”.  Cei trei se alatura, astfel, faimosilor deja anuntati- Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache si Ana Porgras.

Jador  ( numele real- Remus Ionut Dumitrache) s-a bucurat de un succes urias odata cu participarea acestuia in cadrul reality show-ului “Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Cantaretul a devenit un nume cu greutate in industria muzicala autohtona, piesele acestuia ajungand,  imediat dupa lansare, pe primul loc in trendigul din Romania. La scurt timp de la debutul lui in industria amuzicala a reusit sa surcalseze artisti cu greutate din Romania, videoclipurile de pe YouTube insumand sute de milioane de vizualizari. Absolvent al Facultatii de Relatii Internationale si cu un master in Studii economice, Jador are o poveste de viata impresionanta, in care instictul de luptator i-a adus succesul, in ciuda greutatilor cu care acesta s-a confruntat de-a lungul timpului.

Mi-am dorit  sa intru in competitia <Survivor Romania> pentru ca vreau sa ma redescopar, sa-mi pun gandurile in ordine, sa imi dau seama care sunt oamenii pe care ii iubesc si care ma iubesc. Sunt convins ca voi vedea viata cu alti ochi cand ma voi intoarce, pentru ca noi, oamenii, in general, nu punem pret pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu sa imi ofere acolo sprijin fizic si psihic.

Va fi ca un post pentru mine aceasta experienta ”, a spus Jador.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Majda Aboulumosha  este un om complex, actrita, om de televiziune, mama si va fi, cu siguranta, o prezenta exotica in jungla din Dominicana. Majda este cunoscuta atat din postura de moderator al unor emisiuni de success, cat si prin participarea in show-uri in cadrul carora s-a facut remarcata prin spontaneitate, talent si, nu in ultimul rand, prin

frumusete.

Are o poveste de viata impresionanta, a dovedit ca este o adevarata luptatoare, copilaria i-a fost marcata de abandonul tatalui pe care l-a regasit, dupa ani de zile, dupa indelungi cautari.

Intotdeauna m-am gandit ca totul se intampla cu un scop in viata, iar acum simt ca scopul meu e sa dau tot ce e mai bun.

Sunt o fire puternica si consider ca o sa-mi depasesc limitele si o sa descopar foarte multe lucruri. Imi place sa lucrez in echipa si simt ca o sa luptam impreuna( n.r. – referire la  echipa Faimosilor)  sa  fie bine. Sper din suflet  ca emotia ca pe care o simt sa ajunga la inimile celor ce ne vor urmari ”, spune Majda.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Actrita, vedeta de televiziune si antrenor de fitness, cu o experienta indelungata in industria sanatatii si fitness-ului, dupa 12 ani in care a practicat kickboxing,   Simona Hapciuc  spune “Da” provocarii de a-si depasi limitele, in competitia “Survivor Romania”. Cunoscuta publicului ca protagonista in cadrul unui sitcom  longeviv, “Trasnitii”, faimoasa Simona Hapciuc imbratiseaza acum cu optimism o provocare uriasa.

“Sa fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodata o opțiune pentru mine, ci o obligație de a ma ridica singura din toate mizeriile in care am fost lasata.

De la a dormi pe strazi și a sta nemancata cu zilele, pana la a-mi forma acest caracter care a dus  la a fi o mama minunata si o sportiva complexa. Am reușit sa le fac pe toate, iar participarea la <Survivor Romania> este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizica si psihica la cel mai inalt nivel pentru a-mi dovedi in primul rand mie ca eu pot orice ”, spune Simona Hapciuc.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies