Jador, melodie dedicată femeii secrete din viața lui! Cine este iubita alături de care a fost în vacanță în Spania

Jador, melodie dedicată femeii secrete din viața lui! Cine este iubita alături de care a fost în vacanță în Spania
Jador, melodie dedicată femeii secrete din viața lui! Cine este iubita alături de care a fost în vacanță în Spania

Jador pregătește o melodie în limba spaniolă. Dar nu doar asta este surpriză, ci și pentru cine a făcut piesa.

Jador pregătește o surpriză uriașă celor care îl urmăresc. Dacă până acum, artistul a cântat numai manele, iată că acum a hotărât să încerce și altceva. Mai exact, Jador va lansa o piesă în limba spaniolă. 

Jador spune că a vrut să demonstreze astfel tuturor că poate să cânte orice gen de muzică, mai ales că, susține el, maneliștii sunt batjocoriți și luați în râs de mulți.

„Mi-a venit ideea asta așa, pentru a demonstra că sunt un artist complet, pentru a le arăta fanilor mei, dar și celor care mă critică, faptul că pot cânta orice. Sunt fericit că am reușit, piesa o să fie blană și sper să aibă măcar jumătate din succesul celor pe care le-am lansat până acum. Am fost pregătit să fac față unei noi provocări și să-mi demonstrez mie, în primul rând, că pot să fac tot ce mi-am propus”, a declarat Jador.

Citeste si: Jador a rămas fără permis de conducere. Ce a putut să facă fostul concurent de la Puterea Dragostei? „Mă omoară viteza”

Citeste si: Ella, prima reacție după ce Jador a vorbit despre iubirea sa imposibilă: „Există înfrângeri...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Jador cântă o melodie în spaniolă pentru o iubită pe care o regretă

Ceea ce este și mai interesant este pentru cine a făcut Jador această melodie. ”Este pentru o fată la care am ținut foarte mult și pe care am pierdut-o. Regret și acum! E o piesă în spaniolă, pentru că am fost în vacanță cu ea în Spania”, a afirmat nostalgic Jador.

Ca să nu lase loc la interpretări, Jador a mărturisit că este o poveste de dragoste mai veche și că fata nu a apărut niciodată la tv. Precizarea a fost făcută probabil pentru ca lumea să nu se gândească la Ella de la puterea Dragostei. 

Citeste si: Jador a detonat bomba! Ce a spus despre Ella de la Puterea Dragostei și Alex Bodi! ”Se sunau și ea era cu mine! M-am simțit îngrozitor”

Piesa, care se lansează joi după-amiază, se numește ”No Podia Ver”

 

”Nu va așteptați la ce urmează, o piesa simțită și care vine din suflet. Ca artist vreau sa va uimesc cu ceva foarte diferit! Va iubesc”, le-a transmis Jador fanilor săi chiar ănainte de lansarea piesei pe Youtube. 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Nuntă uriașă la ”Puterea Dragostei”! ”Anul viitor se va întâmpla, e stabilit”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies