Jador, mesaj BOMBĂ pentru Ella! Declaraţia emoţionantă a artistului te va face să plângi!

Jador si Ella
Jador si Ella, la Puterea Dragostei

Jador, mesaj BOMBĂ pentru Ella, una dintre cele mai importante femei din viaţa lui! Declaraţia aceasta emoţionantă te va face să plângi!

Jador şi Ella au avut o relaţie zbuciumată în cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei. Cei doi au fost protagoniştii unor scene romantice, foarte frumoase, care au făcut deliciul telespectatorilor, dar totodată s-au şi certat, şi-au spus cuvinte grele, s-au ameninţat şi au declarat că nu se vor mai împăca NICIODATĂ! Ei bine, câteodată socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg şi, până la urmă, protagoniştii noştri au, din nou, o relaţie civilizată, ba chiar de amiciţie am putea spune.

Jador
Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România[Sursa foto: Instagram]

Susţinătorii lor bagă însă mâna în foc că Jador şi Ella de la Puterea Dragostei se iubesc la nebunie, dar noi n-avem de unde să ştim dacă e adevărat sau nu...Până când vom afla, trebuie să vă spunem, totuşi, ce ne-a declarat îndrăgitul artist despre fosta lui prietenă.

Citeste si: Jador, mesaj şocant pentru "Vulpiţa"! "Să meargă la un curs de autoapărare" Tânăra a spus că vrea neapărat la Puterea Dragostei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Jador, mesaj BOMBĂ pentru Ella! "Eu ţin la ea, o să fiu mereu lângă ea dacă are nevoie de un sfat şi îi doresc, sincer, tot binele din lume"

" Ella este o femeie deosebită, care merită să fie iubită profund, să fie răsfăţată, respectată şi protejată. Eu nu pot să spun că nu am niciun sentiment pentru ea, că aş minţi, doar că nu vreau să o amăgesc, să o păcălesc, să-i spun că o iubesc, când nu simt asta.

M-am certat de multe ori cu ea, i-am spus cuvinte pe care le regret şi sunt convins că şi ea, la rândul ei, regretă nişte lucruri pe care mi le-a făcut şi nişte vorbe urâte pe care le-a zis despre mine. Noi doi nu suntem compatibili, eu sunt vulcanic, ea este mult prea sensibilă...Dar eu ţin la ea, o să fiu mereu lângă ea dacă are nevoie de un sfat şi îi doresc, sincer, tot binele din lume.
Sper să-şi găsească liniştea, echilibrul şi dragostea. Chiar e un om special
", a declarat Jador.

 

Jador
Jador are sute de mii de fani[Sursa foto: Instagram]

Fanii lui Jador spun că piesa "Cu cine să mă cert?" este un mesaj pentru Ella!

Cea mai ascultată piesă a momentului, "Cu cine să mă cert?", interpretată de Jador, a stârnit o dezbatere aprinsă pe reţelele de socializare.

Majoritatea fanilor artistului sunt convinşi că melodia este un mesaj clar pentru Ella, dar, pe de altă parte, sunt şi susţinători ai lui Jador care ar băga mâna în foc că mesajul este, de fapt, pentru Simina şi Alex Zănoagă. Ei bine, doar îndrăgitul cântăreţ ştie adevărul şi suntem convinşi că, în viitorul apropiat, îl va împărtăşi fanilor lui, acesta povestindu-le admiratorilor tot ce este relevant atât în viaţa lui profesională, cât şi în cea personală.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jador
Jador a devenit cunoscut graţie emisiunii Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Jador iubeşte două femei?

Se ştie că Jador a avut o relaţie serioasă, de câţiva ani, cu o tânără pe nume Georgiana. Apropiaţii solistului susţin că "regele trending-ului românesc" ar fi şi acum cu ea, dar el neagă cu fermitate.

În ultima perioadă, potrivit unor surse din anturajul cântăreţului, acesta ar "jongla" între Georgiana şi Ella, cele două femei pentru care ar avea sentimente puternice. Jador nu şi-a asumat niciodată legătura amoroasă cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dar nu mai este un secret pentru nimeni că între ei a existat o relaţie. O serie de imagini apărute în presă confirmă că Jador şi Ella au fost mai mult decât amici.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Simina și Jador, surprinși din nou împreună! Bruneta este însărcinată în șapte luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies