Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina şi Alex Zănoagă! "O să-l iau pe cel mic şi o să..."

Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina şi Alex Zănoagă!
Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina şi Alex Zănoagă! "O să-l iau pe cel mic şi o să..."

Jador, mesaj ŞOCANT pentru SImina şi Alex Zănoagă! Artistul le pregăteşte o surpriză celor doi!

Simina şi Alex Zănoagă s-au cununat civil în urmă cu câteva luni, iar după eveniment a urmat o petrecere unde s-au distrat până dimineaţa, alături de invitaţii lor.

Fanii producţiei Puterea Dragostei s-au întrebat, toată noaptea, unde este Jador şi de ce nu a venit la eveniment, câţiva dintre ei presupunând chiar că solistul ar suferi în tăcere.

Adevărul este însă altul.

Cântăreţul nu are resentimente faţă de fosta lui iubită, ba mai mult, îi doreşte acesteia tot binele din lume alături de Alex Zănoagă.

Chiar dacă artistul şi soţul Siminei s-au certat la cuţite, în trecut, Jador susţine că nu mai are nimic de împărţit cu tânărul.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina lui un mesaj emoționant! Îți dau lacrimile: „Voi fi sărac toată viața”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

" Le urez casă de piatră, să fie sănătoşi, împliniţi, fericiţi, să se respecte şi să-şi crească frumos copilul, cu multă dragoste", a declarat Jador. Mai mult decât atât, solistul ne-a mărturisit, de curând, că ar vrea să le facă un cadou special celor doi şi să cânte la botezul băieţelului lor.

Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina şi Alex Zănoagă! "Poate vom deveni buni prieteni şi, la un moment dat, o să-l iau pe cel mic sub aripa mea"

" Eu o respect pe Simina şi îl respect şi pe Alex deşi ne-am certat de multe ori în trecut. Şi, ca să vedeţi că eu am îngropat, de mult, securea războiului, mă ofer să cânt la botezul copilului lor, gratis: un cadou din partea mea. Un copil este un motiv de fericire şi împlinire şi mi-aş dori să fiu alături de ei, să le fac un dar, din suflet.

Cine ştie ce ne rezervă viaţa? Poate vom deveni buni prieteni şi, la un moment dat, o să-l iau pe cel mic sub aripa mea şi o să-l învăţ ce înseamnă meseria de artist (râde)", a declarat îndrăgitul cântăreţ.

Citeste si: Jador a primit un cadou FABULOS! "O iubesc"

Jador a lansat piesa "Cu cine să mă cert?"

Jador a lansat, în urmă cu câteva ore, piesa "Cu cine să mă cert?", melodie care este deja un hit şi se îndreaptă vertiginos spre prima poziţie în "trending", pe youtube.
Mesajul piesei este misterios, iar mulţi fani ai artistului spun că ar fi, de fapt, o declaraţie pentru Ella, bruneta cu care solistul are o relaţie controversată, uneori frumoasă, alteori un adevărat război.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

 

Piesa spune povestea unui bărbat pe care iubita îl înşală chiar cu un prieten bun al lui. Cei trei ies mereu împreună, dar când personajul principal nu este atent, prietena lui îşi ţine de mână...amantul.
În lacrimi, Jador se întreabă pe cine să blesteme şi pe cine să ierte.
Cum era de aşteptat, sunt şi susţinători ai îndrăgitului artist care se întreabă dacă nu cumva piesa îi este dedicată Siminei...Totuşi,

cei mai mulţi dintre ei sunt siguri că noua melodie a lui Jador, care domină "trending-ul", este, clar un mesaj pentru Ella.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ella de la Puterea dragostei, mesaj dureros după ce Ligi s-a sărutat cu Jador: „Oameni care te-ar distruge, te-ar termina...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies