Jador, moment ŞOCANT înainte de Revelion! Uite prin ce a trecut artistul!

Jador, moment ŞOCANT înainte de Revelion! Uite prin ce a trecut artistul!
Jador, moment ŞOCANT înainte de Revelion! Uite prin ce a trecut artistul!

Jador, moment ŞOCANT înainte de Revelion! Uite prin ce a trecut artistul!

Îndrăgitul artist s-a filmat pe patul de spital, în Dubai, și a explicat cu voce șoptită cum vacanța lui a luat, brusc, o turnură înfiorătoare.

Am ajuns și la spital. Vai de capul meu. Cea mai tare vacanță din viața mea. Merg la Dubai ca să... Mă doare stomacul atât de tare încât aș vrea să se întâmple ceva să nu mă mai doară ”, a spus Jador pe patul de spital din Dubai.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a amintit de colegii lui din emisiune care nu îl credeau când le povestea că, încă din copilărie, a avut probleme de sănătate care l-au urmărit și la vârsta maturității.

Asta-i pentru colegii din casa Puterea Dragostei care nu mă cred că eu chiar sunt bolnav, eu chiar am probleme. Știu că par puternic dar eu chiar am probleme și am fost de multe ori la spital.

Cred că sunt bolnăvicios", a mai adăugat Jador.

Citeste si: Adevărata faţă a lui Jador! "E un om deosebit care ajută pe toată lumea"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După ce a primit tratamentul necesar, Jador și-a continuat vacanța de lux, dar, fireşte, a fost tot timpul extrem de îngrijorat.

Jador, moment ŞOCANT înainte de Revelion! "Mi-a fost atât de rău, aș fi dat oricât să scap de durerea aia"

Am scăpat de la spital. Sun ok acum. Mi-a fost atât de rău, aș fi dat oricât să scap de durerea aia ”, a declarat vedeta imediat după ce a plecat de la spital.

Ei bine, trebuie să vă spunem că, deşi se simte mai bine, artistul este nevoit să urmeze un tratament strict şi...costisitor.

Ca să-şi revină complet, solistul trebuie să cheltuiască, lunar, în jur de 500 de euro.

În ciuda problemelor de sănătate care i-au dat bătăi de cap în anul care se pregăteşte să se încheie, protagonistul nostru este optimist şi spune că abia aşteaptă spectacolele de Revelion.

" Mie oamenii aceştia care mă iubesc şi îmi apreciază muzica îmi dau energie.

Ei au un efect mai puternic decât orice medicament. Când văd că dansează pe piesele mele şi că ştiu fiecare vers pe de rost, uit de toate problemele şi îmi dau seama cât de norocos sunt că am parte de atâta dragoste necondiţionată", a declarat Jador.

Citeste si: Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai sunt împreună! Prima declarație a artistului: "Fraților..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies