Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

Jador s-a împăcat cu Ella?!
Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

Jador s-a împăcat cu Ella?! Artistul a spus tot adevărul!

Mariana de la Puterea Dragostei nu a ascuns niciodată faptul că este îndrăgostită lulea de Jador, motiv pentru care studiază cu atenţie fiecare mişcare a artistului, dar şi tot ce face Ella, femeia pentru care solistul a recunoscut că are sentimente puternice.

Recent, Mariana a "detonat" o adevărată bombă în emisiune. Aceasta a spus că Ella şi Jador ar fi, din nou, împreună.

Tânăra a prezentat şi clipuri care-i susţin teoria. Mai exact, a arătat în emisiune că, în momentul în care l-a sunat pe Jador, i-a răspuns nimeni alta decât...Ella.

Citeste si: Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jador, prima declaraţie după ce s-a spus că s-a împăcat cu Ella! "Am ales să rămânem prieteni, să fim alături unul de celălalt, să ne dăm sfaturi"

După discuţiile cu pricina, care i-au lăsat pe toţi fanii Puterea Dragostei fără grai, am fost curioşi să aflăm şi părerea lui Jador. Tânărul a preferat să păstreze misterul, dar nu a ascuns, nici de această dată, că are sentimente pentru Ella.

Mai mult decât atât, artistul a spus că urmează să se întâlnească şi la Istanbul cu frumoasa  brunetă.

" După ce am plecat din casa Puterea Dragostei am spus clar că am sentimente pentru Ella. Noi însă nu suntem compatibili, am încercat să construim ceva şi nu s-a putut. Am ales să rămânem prieteni, să fim alături unul de celălalt, să ne dăm sfaturi, să ne sprijinim reciproc.

Da, ne-am întâlnit, doar suntem prieteni. Am petrecut momente frumoase împreună şi nu am de ce să mă ascund. Am şi zis, acum o săptămână sau două, că am treabă la Istanbul, în curând, şi că probabil o să mă întâlnesc cu Ella şi acolo. Îmi este foarte dragă şi are un loc special în sufletul meu, dar, repet, nu ne-am împăcat", a spus Jador în urmă cu puţin timp.

Citeste si: Bianca şi Livian, imagini superbe cu cei doi împreună! Au fost la un "date" special!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Întrebat care este cel mai important lucru pe care vrea să-l facă în următoarea perioadă, Jador a dat un răspuns care ne-a lăsat fără cuvinte.

" Familia este pe primul loc în viaţa mea. Urmează să-mi cumpăr o casă pe care am vizionat-o, de curând, dar înainte de asta îi voi achiziţiona fratelui meu un apartament. Asta e prioritatea mea! Vreau să aibă şi el locuinţa lui, una modernă şi spaţioasă.

Părinţii, fraţii şi prietenii mei de suflet sunt motivele pentru care eu muncesc pe brânci şi dacă mă ajută Dumnezeu să-mi meargă bine în continuare, nici lor nu le va lipsi nimic", a declarat Jador după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spun fanii de la Puterea dragostei despre Ligi și Philip: „Iapa cu părul nespălat și și sâsâitul...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies