Jador și Georgiana, iubirea vieţii lui, surprinși împreună în pat! Imaginile despre care vorbeşte toată lumea! 

Jador
Jador este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România

Aceasta este poza cu Jador şi Georgiana care le-a stârnit curiozitatea fanilor emisiunii Puterea Dragostei, dar le-a spulberat visurile admiratoarelor artistului. S-au împăcat, oare, cei doi?

În urma participării sale la faimoasa emisiune „Puterea Dragostei”, Jador se bucură de celebritate în showbiz-ul românesc. Piesele lansate de artist au ajuns aproape instantaneu în top și sunt acum cunoscute de o mulțime de oameni. Mai mult de atât, el este considerat unul dintre cei mai doriți bărbați din România. Este constant înconjurat de un număr mare de domnișoare ce speră să-i câștige inima.

Jador şi Georgiana
Jador a mărturisit că are sentimente puternice pentru Georgiana[Sursa foto: Instagram]

Declarațiile sale de amor pentru așa-zisa lui fostă iubită au pus pe jar întreaga audiență a artistului!

Jador și-a mărturisit iubirea față de prima și unica sa dragoste și a făcut ravagii cu declarația sa. El spune că o va iubi mereu pe frumoasa tânără, care i-a fost alături de la bun început, chiar dinainte ca acesta să devină cunoscut. Cu toate acestea, Jador susține că nu mai există nimic între el și Georgiana, dat fiind faptul că nu se consideră vrednic de iubirea ei, din cauza defectelor lui.

A fost singura pe care am iubit-o. Și am greșit mult față de fata aia, cu atitudinea mea. Nu merita, e o fată de nota zece. Dar eu încă o mai iubesc, cred c-o s-o iubesc toată viața mea. Dar n-o iubesc destul, înțelegi? Oricum când mă îmbăt, mă gândesc numai la ea. Beau un pahar de vin și gata ” a fost declarația înduioșătoare a lui Jador pentru iubita lui, Georgiana.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jador şi Georgiana
Jador a recunoscut că Georgiana este o femeie importantă în viaţa lui[Sursa foto: Captură YouTube]

Jador și iubita lui, surprinși în patul artistului

Spusele lui Jador devin din ce în ce mai puțin mai credibile, însă, când apar dovezi care arată că el și Georgiana încă formează un cuplu. Imaginea devenită virală a acaparat atât rețelele de socializare, cât și atenția fanilor concursului televizat Puterea Dragostei.

Poza în cauză este un colaj între o captură din videclipul cu Jador stând în pat, postat pe pagina de Tik Tok a acestuia, și o poză din pat cu Georgiana, în care fanii au recunoscut piesa de mobilier a artistului.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro


Jador şi Georgiana, poveste de dragoste cu năbădăi!

Jador a spus, de nenumărate ori, că singura femeie din viaţa lui pe care a iubit-o cu adevărat este Georgiana, tânăra care i-a fost alături şi înainte să fie celebru. Protagonistul nostru susţine că frumoasa şatenă l-a apreciat pentru ceea ce este el, cu adevărat, şi nu pentru bani sau faimă. Chiar dacă a avut aventuri cu mai multe domnişoare sexy şi cunoscute, solistul s-a întors de fiecare dată la marea lui iubire.

Apropiaţii cântăreţului sunt convinşi că Georgiana este viitoarea soţie a lui Jador şi mama copiilor artistului.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Bianca Pop, concurentă la Puterea Dragostei?! ” Vreau să merg acolo, să-mi găsesc jumătatea”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies