Jador și Irisha formează un cuplu după ce au părăsit Survivor România? „E frumușel foc!”

Jador și Irisha formează un cuplu
Jador și Irisha formează un cuplu după ce au părăsit Survivor România? „E frumușel foc!”

Jador și Irisha de la Survivor România au fost surprinși în ipostaze incendiare. Se leagă o idilă?

După ce au părăsit show-ul Survivor România, Jador și Irisha au fost invitați în platoul emisiunii „Ștafeta mixtă”. Apropierile dintre cei doi i-au surprins pe internauți și au dat naștere speculațiilor în legătură cu o posibilă relație între cei doi.

Jador a scos la iveală detalii picante despre mai multe concurente din show-ul de supraviețuire, însă printre rânduri, acesta îi mai arunca o privire cu subînțeles Irishei, care nu ezita să îi răspundă în același mod.

Irisha a mărturisit că artistul i-a fost alături încă din Republica Dominicană, unde nu ezita să o ajute de câte ori avea nevoie de un sfat.

„A venit cu un vibe inofensiv. O băgau în seamă toți băieții, o plăceau. I-am zis să aibă grijă, că nu e bine. Mi-e drag de Irisha ca fată. Eu am încercat pe cât s-a putut să fiu un domn cu fetele de acolo.

Le-am respectat pe toate, am încercat să glumesc cu fiecare”,  a declarat Jador, în platoul emisiunii „Ștafeta Mixtă”.

„Mi-a spus: „Ai grijă la șerpi!” și mi-a și zis la cine să am grijă. Ulterior s-a adeverit. Era unul dintre puținii care încerca să ne facă să ne simțim bine”,  a declarat Irisha, despre Faimos.

Jador și Irisha formează un cuplu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irisha vorbește despre conflictul dintre Zanni, Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România

Jador și Irisha, cel mai nou cuplu de la Survivor?

Jador și Irisha nu s-au putut abține de la glumițe picante și atingeri care au dat de înțeles că între ei ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie.

Jador a fost provocat să spună ce atuuri consideră că are Irisha, bruneta, la rândul ei, aducând numai aprecieri la adresa coechipierului său.

Jador și Irisha formează un cuplu

„Un luptător, o inimă și un caracter foarte frumos. A ajutat mult echipa și a adus multe puncte. Îmi plac bărbații cu tenul măsliniu. E frumușel foc, așa este. Are un suflet într-adevăr bun”,  a declarat Irisha.

Jador a fost sunat de Războinicul Sorin Pușcașu în direct. Artistul i-a răspuns și astfel a început un șir de glume picante care a făcut deliciul publicului.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Jador de la Survivor România a fost dată afară din casă?! Ce spune Bogdan Mocanu despre prietenul lui cel mai bun

Irisha a continuat în aceeași notă, provocându-l pe Sorin la o ieșire în patru.

„Ești cu prietena ta? Noi vă așteptăm. Să știți că noi suntem un cuplu”,  a glumit Faimoasa, după care l-a luat în brațe pe Jador.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies