Jador și Mario Fresh, bătuți crunt în parcarea unui club din Mamaia! Mărturii șocante: „Aduceți săbiile din mașină!”

Jador și Mario Fresh, bătuți crunt în parcarea unui club din Mamaia!
Jador și Mario Fresh, bătuți crunt în parcarea unui club din Mamaia!

Doi dintre artiștii momentului în România, Jador și Mario Fresh, au fost luați la bătaie, sâmbătă seara, în parcarea unui club din Mamaia!

Lino Golden, Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram, au decis să petreacă un weekend relaxant la mare. Lor li s-a alăturat și prietenul lor, Jador. Ceea ce sperau să fie câteva zile de distracție s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Mario Fresh și Jador, atacați de 6 inși

Potrivit Gândul, sâmbătă seara, Mario Fresh și Jador au fost atacați de șase indivizi, în parcarea clubului.Lino

Golden a scăpat nevătămat deoarece el a decis să plece mai devreme și nu a fost prezent la întreaga scenă. Ceilalți au mai stat până la ora 7 dimineața.

Citeste si: După Colo, un alt vlogger român instigă la violul minorelor. Declarații halucinante: „Și-o cer! Mai că nu-și scriu pe frunte...”

Când au părăsit incinta clubului, cei doi au fost atacați de mai mulți atacatori, care i-au pus la pământ.

Strigătele Alexiei Eram, iubita lui Mario, i-ar fi speriat pe agresori, potrivit martorilor. Mario Fresh și Jador au depus plângere la Poliție, iar fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor că în timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi țipat: „Aduceți săbiile din mașină!”.

Cei doi artiști au declarat că nu au avut nicio tangență cu agresorii înainte și nu se cunoșteau. Potrivit Cancan, Mario Fresh a scăpat cu răni grave.

El ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jador și Marios Fresh au depus plângere după ce au fost bătuti la Mamaia

Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.

La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței.

Citeste si: Jador s-a logodit și renunță la muzică? S-a pus în genunchi și a adresat marea întrebare: „Mireasa mea!”

Citeste si: Lovitură pentru Jador și Culiță Sterp! „Gagica ta mă sună”, ștearsă de pe Youtube: „Eu vorbisem cu el inițial...”

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii efectuează verificări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies