Jador trece prin clipe grele! Bunica artistului s-a stins din viață

Jador trece prin clipe grele! Bunica artistului s-a stins din viață
Jador trece prin clipe grele! Bunica artistului s-a stins din viață

Jador, cunoscutul artist trece printr-o perioadă extrem de dificilă. La scurt timp după ce a vorbit despre problemele de sănătate ale bunicii sale, artistul a primit o veste tristă, femeia s-a stins din viață la Spitalul Militar din Capitală, unde era internată de aproximativ două săptămâni.

Starea de sănătate a bunicii lui Jador se agravase în ultimele zile, ajungând în comă hepatică, iar medicii nu au avut vești bune pentru familia artistului. Cu toate speranțele și rugăciunile, situația s-a deteriorat și femeia a încetat din viață astăzi, 2 august.

Citește și: „Să facem o despărțire din aceasta pentru că noi suntem 24/ 24 împreună de 7 ani de zile. Lumea ar trebui să aprecieze asta la noi.” Armin Nicoară a vorbit despre separarea de Claudia Puican

Jador trece prin clipe grele

În urmă cu câteva zile, Jador a decis să împărtășească public problemele de sănătate cu care se confrunta bunica sa, făcând declarații emoționante pe rețelele de socializare. Femeia a fost internată la Spitalul Militar din Capitală, iar întreaga familie spera la o minune. Cu toate acestea, medicii au rămas rezervați în privința evoluției stării de sănătate a femeii, iar situația s-a complicat, ajungând într-un moment critic.

Prietenii și apropiații îi sunt alături în aceste clipe grele și îl încurajează să își găsească puterea pentru a face față pierderii.

Această tragedie i-a lovit profund familia lui Jador, iar artistul trece printr-un moment dificil și resimte o durere imensă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(...)

E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare. E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.(...) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină.”, a dezvăluit Jador.

Jador trece prin clipe grele.
Jador trece prin clipe grele.[Sursa foto: Facebook]

Jador, probleme grave de sănătate?

Jador a fost ținta unor zvonuri și speculații alarmante legate de starea sa de sănătate, apărând de mai multe ori în spital și ducând la vehicularea ideii că ar suferi de o boală gravă, chiar fiind pe moarte. Într-o declarație surprinzătoare, cântărețul de muzică de petrecere a anunțat că va pune capăt carierei sale în industria muzicală la sfârșitul acestui an.

Îngrijorările cu privire la sănătatea lui Jador au crescut și mai mult atunci când fratele său, Răzvan, a dezvăluit într-un moment dat că și el se confruntă cu o posibilă afecțiune gravă, și anume, cancer de

colon, boală cu care au fost diagnosticați și părinții lor în trecut. Cu toate acestea, vestea bună este că mama și tatăl artistului s-au vindecat complet și acum se bucură de o stare de sănătate foarte bună.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce-i stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul.

E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a spus fratele lui Jador pentru playtech.ro.

Jador trece prin clipe grele.
Jador trece prin clipe grele.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ne-a costat o grămadă de bani.” Motivul pentru care Cătălin Scărlătescu a plătit o sumă mare de bani pe o mâncare de cartofi. Cheful a povestit totul



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Eu vreau pe Jador să îl văd, să își rupă cămașa de pe el. Îți iau cameră de hotel. Asta și-a dorit Claudia” Claudia Puican, îndrăgostită de Jador! Ce a declarat Armin Nicoară despre relația lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies