Jador urmează să devină tată: „Ai lăsat-o gravidă? Vino să o iei de aici”

Jador urmează să devină tată: „Ai lăsat-o gravidă? Vino să o iei de aici”
Jador urmează să devină tată: „Ai lăsat-o gravidă? Vino să o iei de aici”

Jador urmează să devină tată. Un bărbat cunoscut din România a făcut anunțul neașteptat. Cine este tânăra care urmează să aducă pe lume copilul lui Jador.

Controversatul interlop Mircea Nebunu’ l-a pus pe jar pe Jador după ce a declarat public că acesta a lăsat gravidă o brunetă sexy. El a făcut afirmațiile într-un live pe Facebook care a apărut ulterior și pe YouTube și i-a cerut acestuia să vină să o ia.

“Vino, mă, ia-ți iubita de-aici, ai înnebunit? Ai lăsat iubita la noi, aici? Uite, iubita lui Jador”, a spus Mircea Nebunu’ la începutul filmării.



Potrivit acestuia, Jador va deveni tată peste numai câteva luni.

La scurt timp de la această dezvăluire-bombă, el i-a spus tinerei: “Ce ți-a făcut, drăguță?”, iar ea a răspuns imediat: “M-a lăsat gravidă”.

Ulterior, controversatul bărbat l-a sfătuit pe cântăreț să ia legătura cu bruneta alături de care a trăit clipe fierbinți și care acum îi poartă copilul și să fie un bărbat responsabil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Jador urmează să devină tată: „Ai lăsat-o gravidă? Vino să o iei de aici”
Jador urmează să devină tată: „Ai lăsat-o gravidă? Vino să o iei de aici”

Citeste si: Ramona de la Puterea dragostei a mers la Livian la Cluj: „Eu am plecat”

„Te-a abandonat? Jador, vino, frate și ia-ți iubita că s-a oprit să bea un suc, ai luat-o razna, fratele nostru? (…).

Jador de la «Puterea Dragostei», ai lăsat-o pe fata asta gravidă. Te așteptăm aici să o iei. Ai lăsat-o aici. Măcar răspunde la telefon. Da, este iubita lui. Uite ce frumoasă este, el a lăsat-o gravidă și a blocat-o pe telefon. Te așteaptă aici să bei o cafea. Vrei să scapi de ea și o arunci aici, în grădina mea. Ai zis că ajungi în doua ore și nu ai mai venit.
Uite mesajele, dovada. E fata frumoasă, are 21 de ani și Jador a lăsat-o gravidă și nu mai vrea să vorbească cu ea”, a mai declarat Mircea Nebunu’.

Citeste si: Ligi, despre coșmarul din casa Puterea Dragostei! ”M-au făcut monstru, râdeau de mine. Ella m-a dezamăgit” EXCLUSIV

Unul dintre bărbații aflați la masă a intervenit și a spus: “Urât, mă, Jador ce faci!”, iar bruneta a mărturisit: “Nu glumesc, sunt iubita oficială.

Eu sunt cuminte, el nu”.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ramona de la Puterea dragostei a mers la Livian la Cluj: „Eu am plecat”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Pe cine susține Nelson Mondialu în finala Puterea dragostei: „Eu susțin adevărul”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies