Jaguarul a dezvaluit ce a facut sotia lui atunci cand el s-a intors de la Exatlon: "Am simtit-o rece, distanta! Voiam sa vad ca i-a fost dor de mine"

Jaguarul a dezvaluit ce a facut sotia lui atunci cand el s-a intors de la Exatlon:
Jaguarul a dezvaluit ce a facut sotia lui atunci cand el s-a intors de la Exatlon: "Am simtit-o rece, distanta! Voiam sa vad ca i-a fost dor de mine"

Ionut Sugacevschi a fost foarte dezamagit atunci cand s-a intors de la Exatlon. Sotia lui, Nella, a fost rece si distanta, desi nu se mai vazusera de la inceputul lunii ianuarie, atunci cand el a plecat tocmai in Republica Dominicana.

"Am vazut tot felul de zvonuri, tot felul de acuzatii, de parca relatia noastra s-a sfarsit din cauza altor persoane", a spus Ionut Jaguarul la Teo Show.

Teo: Mie nu mi-ai placut! Stii de ce? Pentru ca esti un tip foarte hotarat, mie nu imi plac oamenii hotarati, imi plac oamenii care au intrebari. M-am indragostit de tine dupa semifinala. Am vrut mult sa te cunosc! Am vazut un om care isi dadea sufletul, iar ea, o femeie rece.

"Multe persoane mi-au spus acelasi lucru, ca eu mi-am dat sufletul, ea era rece. Eu mi-am dat sufletul in acea emisiune, am dedicat ei, m-am dedicat ei. Am iubit-o mult, tin inca la ea, nu s-a dus deodata totul. Au fost momente frumoase impreuna. Am avut mare incredere in ea, asta s-a vazut. Am stiut ca ma va sustine, de-aia nici nu am avut temeri.

In primul an de relatie i-am gresit, am mai recunoscut asta. Am fost impreuna doi ani si sapte luni. Momente frumoase petrecute impreuna. Am vrut sa ii arat ca m-am schimbat. Ce faceam la Exatlon faceam in primul rand pentru mine, dar si pentru ea. Promisesem ceva acasa. Nu mai suntem impreuna. Am promis ca voi ajunge in finala", a mai spus Ionut.

De ce nu a vrut sa ramana in Belgia cu Nella? :Nu ma descurc bine cu engleza, acolo ai nevoie sa stii engleza, daca vrei sa te angajezi!"

Ce s-a intamplat cu Ionut si sotia lui atunci cand el s-a intors din Republica Dominicana. "A fost foarte greu sa revin la viata normala! Sa o iau de la 0. E greu! E un pic greu! Nu cred ca am fost rece fata de ea. Am fost ok. Nu ma asteptam. Credeam ca voi ajunge acasa si ma voi simti altfel, rece, cumva, dar nu s-a intamplat asa.

M-am purtat ca si inainte. Am dat bratara jos dupa tot ce s-a intamplat. O am acasa, nu am aruncat-o. E la loc sigur. Am simtit-o un pic mai rece. Nu i-am spus. Am crezut ca e de la timpul petrecut fara mine, am crezut ca e o perioada. Nu am vrut sa ma gandesc la altceva, nu voiam sa imi fac singur ganduri, imi faceam rau. Ma asteptam la o altfel de reactie, la ceva mai frumos.
Sa simt ca i-a fost dor, ca nu e atat de rece.

Toti din familie mi-au spus ca au simtit-o rece, ca nu era atat de implicata. Poate ei se insala.

Sunt o persoana care pune mult suflet intr-o relatie. Chiar daca gresesc, ma macina, poate nu o arat.

Nu cred ca relatia viitoare va avea de suferit.

Nu poti sa pui pe toata lumea in aceeasi oala.

Mie mi-a placut mereu sa vorbesc deschis, fara cearta, fara panarama. Era cat pe ce sa nu mai am Facebook. M-am suparat un pic. Voiam sa ma sprijine, ea mi-a zis sa imi inchid contul. Sunt multi oameni care ma iubesc, multi copii. Vreau sa ii tin la curent. Sunt fete care trimit mesaje, propuneri indecente, dar, daca nu dai curs acelor propuneri, relatia nu trebuie sa fie afectata.

Imi pare rau ca nu mai am conversatia. E o fata care zicea ca ma iubeste, ca ma vrea, mi-am dat seama ca e un cont fals. Eu eram casatorit, eram constient ca se va afla daca voi face ceva. Eu am tot ras, o luam la misto, i-am cerut o poza, dar nu mi-a trimis.

Nu stiu despre ce poza e vorba, cu mine dezbracat, nu citesc.

Pe mine nu ma afecteaza ce spun altii, eu sunt asa cum m-a vazut lumea la Exatlon. Nu sunt fals, nu am nasul pe sus.

Daca as putea sa vorbesc cu Ionut dinainte de Exatlon, as spune asa: Sa ai grija ce vorbesti, sa ramai cu capul pe umeri, sa fii atent, nimeni nu iti este prieten daca la mijloc sunt bani. Din prima saptamana am simtit ca sunt mancatorii. Am trait pe strada, sunt un om simplu. 

Pe Alex Moraru, pe Bogdan si Roxana. Pe ei i-as alege acum langa mine. 

Acum nu cred ca as mai plange la Exatlon. Nu regret ca am plans acolo, asa am simtit, asta sunt. La finala m-am uitat apoi, au fost cinci luni in care nu am vazut-o pe mama. Mama e bolnava, ma gandeam mereu la ea. Ma gandeam mereu la lucruri rele, stiam ca are mari probleme. Ma macina mereu. Mereu ma macina, ma luau fiorii cand se vorbea de familie. Pentru mine familia e un lucru tare sensibil", a mai spus Ionut Sugacevschi, Jaguarul de la Exatlon.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Fanilor nu le-a venit sa creada! Ce a aparut pe pagina de Instagram a Nellei, dupa ce Ionut a negat ca a inselat-o de cand s-a intors de la Exatlon

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies