Jean de la Craiova si Liviu Mititelu fac show la “Roata Norocului”

Jean de la Craiova si Liviu Mititelu fac show la “Roata Norocului”
Jean de la Craiova si Liviu Mititelu fac show la “Roata Norocului”

Duminica, 12 februarie, de la ora 20:00, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi dau startul unei noi editii pline de surprize “Roata Norocului”.

Incepand cu ora 20:00, telespectatorii Kanal D se vor bucura de prezenta lui Jean de la Craiova si a lui Liviu Mititelu pe platoul emisiunii.

Acestia vor invarti roata si vor face tot posibilul pentru a castiga premii pentru o familie aflata in dificultate, un caz umanitar adus in atentie chiar de vecinii acestei familii. Chiriac Rodica, o bunica grav bolnava ii are grija de cei 3 nepoti ai sai dupa ce acestia au fost abandonati de ambii parinti.

Cantaretii au concurenta serioasa in aceasta editie a emisiunii “Roata Norocului”, dar nici contracandidatii la Noroc, nici puzzle-ul si nici pedepsele la care sunt supusi acestia nu ii impiedica sa acumuleze tot mai multe puncte.

Dansul pe schiuri sau o plimbare rapida intr-un tomberon prin platoul emisiunii, acestea fac parte dintre probele pe care le-au avut de infruntat participantii acestei editii “Roata Norocului”.

Impresionata de drama familiei Chiriac, una dintre concurente le doneaza acestora din premiile castigate, obiecte necesare gospodariei, spre bucuria celor mici.

Surprizele se tin lant duminica aceasta pentru cei aflati pe platoul emisiunii; pe langa distractia la cote maxime, muzica si multe premii, una dintre concurente are norocul la ea – aceasta reuseste sa acumuleze aproape 10.000 de puncte pe care le poate transforma in premii substantiale.

“Doamne, ce mana ai!”, exclama Bursucu catre concurenta, mirandu-se de cat de norocoasa este fata.

Nu ratati o editie incendiara a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Debut in forta! Premiera noului sezon “Roata Norocului”, primul loc la nivelul intregii tari

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies