Jennifer Aniston, mamă pentru prima dată la 52 de ani! A oferit deja vestea prietenilor apropiați

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston va deveni mamă

Actrița Jennifer Aniston este în culmea fericirii! O să devină mama unei fetițe!

Celebra actrița Jennifer Aniston le-a dezvăluit prietenilor ei din serialul “Friends” o veste incredibilă! Aflați pe platourile de filmare, Jennifer le-a mărturisit că o să devină mamă pentru prima dată.

Bucurie imensă pentru fanii actriței care, din supusele unora, se pare că nu a fost prea fericită în relațiile de cuplu, după despărțirea de celebrul de Brad Pitt.

Deja aflată în a doua decadă a vieții, Jennifer Aniston este în plin proces de adopție.

Conform Daily Mirror, Jen s-a hotărât să infieze o fetiță de la un orfelinat din Mexic, Casa Hogar Sion. Sursele apropiate au precizat că Jennifer o să încheie procedura de adopție, în luna iunie a acestui an.

În repetate rânduri acesta a ajutat cu diverse donații orfelinatul care îi găzduiește viitoarea ei fetiță, în decursul a câtorva ani de zile și, într-un final, a luat cea mai bună decizie pentru ea.

Toată procedura legislativă pentru adopție a fost începută încă de anul trecut, iar o prietenă foarte bună i-a fost alături pe tot parcursul etapelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Jennifer Aniston și Brad Pitt, împreună după 15 ani! Cum s-au comportat în fața paparazzilor

Jennifer Aniston, mamă pentru prima dată la 52 de ani!
Jennifer Aniston, mamă pentru prima dată la 52 de ani! [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adio, Angelina Jolie! Noua cucerire a lui Brad Pitt este chiar mai frumoasă decât celebra actriță

„Petrecând așa mult timp împreună de aproape un deceniu, au trecut împreună peste toate greutățile vieții și s-au susținut una pe alta, cum ar fi problemele cu fertilitatea ale lui Courteney sau divorțul dureros al lui Jen de Brad Pitt”, a precizat o sursa apropiată.

Aceeași sursă a precizat pentru revista Closer: “Jen a simțit că la reuniune este momentul perfect să anunțe gașca de venirea copilului. În timp ce fetele știau deja, pentru că se văd în mod regulat, a considerat că ar fi frumos să le spună și băieților, având în vedere că vor fi toți și îi vede destul de rar”.

Pentru că și-a dorit să împărtășească bucuria acestei vești minunate, actrița a folosit oportunitatea unei reuniuni de la Los Angeles pentru serial și le-a precizat tuturor că acum își “joacă” unul dintre cele mai

importante roluri, acela de a fi mamă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sophie Rundle din Peaky Blinders a devenit mămică pentru prima oară!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies