Jennifer Lopez, secretele siluetei de invidiat! La 53 de ani, arată perfect!

Jennifer Lopez, secretele siluetei de invidiat! La 53 de ani, arată perfect!
Jennifer Lopez, secretele siluetei de invidiat! La 53 de ani, arată perfect!

Jennifer Lopez, secretele siluetei ei de invidiat! Este o artistă veritabilă - cântă, dansează, jurizează în competiții, joacă în filme și este și mamă.

Jennifer Lopez este femeia care, la 53 de ani, arată mai bine decât multe urmaşe ale Evei de doar 30 de ani. Este o artistă veritabilă- cântă, dansează, jurizează în competiții, joacă în filme și este și mamă de gemeni.

Desi la începutul carierei sale a avut multe piedici prin prisma faptului că are forme, Jennifer a perserverat în a crede în visul ei și a reușit.

Citeste si: Cine este MALUMA. "Familia mea nu era bogată. Aveam ceea ce ne trebuia, dar apoi tatăl meu a pierdut totul, iar părinții mei au divorțat."

jennifer lopez dieta

Citeste si: Cine este BAD BUNNY. "El vede lucruri în muzică pe care mulţi nu le înțeleg... Le vede și cu șase luni sau un an înainte de oricine altcineva."

De multe ori i se recomanda să slăbească, pentru că altfel nu o să atingă niciodată succesul. A fost respinsă la începutul carierei, iar actualmente este urmărită pe Instagram de peste 206 milioane de utilizatori. Are un sex-appeal debordant și, nu mai este un secret, multe reprezentante ale sexului frumos și-ar dori să fie în pielea ei, măcar pentru o zi.

Lista alimentelor pe care le mănâncă Jeniffer Lopez

Jennifer Lopez Wikipedia

Citeste si: CITEȘTE: Combinații de ținute cu fustă plisată. Inspiră-te din stilul vedetelor

Proteine: surse de proteine slabe, cum ar fi albușuri, carne albă de curcan, piept de pui, carne de porc și carne de vită

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pește: în principal pește bogat în acizi grași omega-3, cum ar fi somonul și bibanul de mare

Legume: legume cu frunze verzi, cum ar fi varză kale și spanacul și legume crucifere, cum ar fi broccoli și conopida

Carbohidrați complecși: cartofi dulci, orez brun, quinoa, igname, fulgi de ovăz și pâine de orez

Semințe și nuci: o mână de nuci pe zi

Lactate: iaurt grecesc

Fructe: în mare parte fructe de pădure, cum ar fi căpșuni, afine și zmeură

Grăsimi sănătoase: ulei de măsline extravirgin

Băuturi: apă și ocazional cafea decofeinizată

Ceea ce nu stiu mulți despre solistă este că are câteva reguli stricte pentru un stil de viață sănătos, de la care nu se abate:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

1. Dieta bazată pe proteine și putini carbohidrați

Are un corp de invidiat, mănâncă sănătos și face mult sport. Toate aceastea fac parte din rutina ei zilnica de la care nu se abate decât foarte rar. Mereu alege proteine slabe, de la piept de pui și curcan, la albuş de ou și carne de vită.

Prefera să mănânce de asemenea și mult peste alături de quinoa, cartofi dulci sau orez brun.

Jennifer Lopez, secretele siluetei ei de invidiat! De câțiva ani nu a mai consumat alcool și alte băuturi pe baza de cofeină 

2. Se hidratează mereu și nu consuma alcool

Întotdeauna înaintea unui antrenament se hidratează foarte bine. Hidratarea înseamnă că îi oferă o anduranţă mai mare în timpul efectuării exercițiilor. Într-un interviu acordat revistă celebră, JLo a declarat că bea până la 7 pahare de apă pe zi. De asemenea a precizat că de câțiva ani nu a mai consumat alcool și alte băuturi pe baza de cofeină. Sfatul ei pentru femei fiind aceala că mereu trebuie să aibă grijă la ceea ce mânancă pentru că nu le va afecta doar greutatea și forma corpului, dar și fermitatea pielii.

3. Nu ratează antrenamentele

Sportul este esential în viața ei chiar și atunci când se află în turneu. Încearcă mereu să dea tot ce este mai bun pentru a avea o viață cât mai sănătoasă și un corp bine conturat. De asemenea tot efortul ei în sala de sport o ajută și pentu a performa pe scena în turnee, unde în timp ce cantă trebuie concomitent să și danseze. Un model de inspirație pentru ea este chiar iubitul ei, alături de care, de foarte multe ori, se antrenează.

Citeste si: Jennifer Lopez și Shakira, spectacol la a doua tinerețe! Premieră la Super Bowl!


4. Încearcă să trișeze în privință mâncării doar la o masă

Poate pare incredibil pentru unii, dar Jennifer alege să păcălească corpul cu ceva dulce odată pe săptămână. Cântăreaţa preferă să mănânce puțină ciocolată sau un fursec. Merge pe principiul că poți avea trișări în dietă doar dacă este mereu echilibrată și există o constantă în efectuarea exercițiilor săptămânale.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cele mai simple coafuri pentru păr lung. „Se poartă varianta glam a părului"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies