Jennifer Lopez şi-a amânat nunta! Vedeta este în autoizolare de peste o lună!

Jennifer Lopez şi-a amânat nunta! Vedeta este în autoizolare de peste o lună!
Jennifer Lopez şi-a amânat nunta! Vedeta este în autoizolare de peste o lună!

Ei bine, dacă vă întrebați ce fac vedetele în vreme de pandemie, Jennifer Lopez a povestit cum își petrece timpul în această perioadă.

Jennifer Lopez și partenerul său, Alex Rodriguez, precum și cei patru copii ai cuplului se află în autoizolare de peste o lună. Din nefericire, J. Lo. Și Alex Rodriguez aveau nunta programată anul acesta, însă au fost nevoiți să o anuleze, din cauza pandemiei de coronavirus. Zilele trecute, Jennifer Lopez a povestit cu prietena sa, Ellen DeGeneres, despre această perioadă, și despre cum își petrece timpul în izolare.

Citeste si: Am aflat toate secretele lui Jennifer Lopez! Ce face artista pentru a arăta ca la 30 de ani?

"Am fost într-o alergătură continuă în ultimii ani, așa că mă bucur să pot sta acasă. Plănuiam să iau o pauză după ce s-au terminat Super Bowl-ul și filmările pentru emisiunea "World of Dance". Așa că a fost bine până acum. Nu știu cum o să mă simt dacă perioada asta se prelungește mult timp.

Mai întrebă-mă o dată peste o lună sau două", a declarat Jennifer Lopez.

jennifer lopez, ce face, nunta, pandemie, izolare
jennifer lopez, ce face, nunta, pandemie, izolare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Jennifer Lopez povestește despre familie, despre relația cu Alex Rodriguez

Faimoasa J. Lo. A povestit că în timpul petrecut acasă, stă foarte mult cu copii, care fac cursuri online și pe care îi ajută zilnic la teme, chiar dacă anumite materii îi ridică până și ei probleme.

Jennifer Lopez a recunoscut că i-a fost greu să le explice anumite capitole la matematică, dar că s-a descurcat, într-un final. "Îi ajut la teme. Toți cei patru copii sunt la ore acum, le fac online. Eu m-am ocupat în special de Emmy și Max", a dezvăluit J.Lo.

Citeste si: Nutritionista lui Jennifer Lopez dezvaluie regulile de aur pentru un metabolism rapid

Mai mult decât attât, Jennifer lopez a povestit și despre planurile sale de nuntă, având în vedere că ar trebui să se căsătorească lunile următoare, chiar dacă încă nu știe exact când va avea loc marele eveniment. Atât ea, cât și Alex Rodriguez sunt pregătiți să facă următorul pas, și sunt entuziasmați pentru nuntă.

jennifer lopez, ce face, nunta, pandemie, izolare
jennifer lopez, ce face, nunta, pandemie, izolare

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Mi-a afectat puțin planurile, dar vom vedea ce se va întâmpla. Nu știu în ce măsură vor fi păstrate datele stabilite. Suntem în așteptare cu planurile, la fel ca restul lumii. Vom aștepta și vom vedea cum va evolua situația", a continuat solista.

Totodată, la fel ca orice persoană aflată în izolare, este evident că și faimoasei Jennifer Lopez îi lipsesc anumite lucruri. Cel mai mult îi este dor de oameni, de contactul uman, de libertate și de călătorii.

Cu toate acestea, solista consideră că această perioadă neplăcută are și anumite plusuri, cum ar fi timpul petrecut împreună cu cei dragi.

Citeste si: Jennifer Lopez și Shakira, spectacol la a doua tinerețe! Premieră la Super Bowl!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Jennifer Lopez și Shakira, spectacol la a doua tinerețe! Premieră la Super Bowl!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies