Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit

Jennifer Lopez si Ben Affleck nunta
Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit

La 19 ani de când și-au spus adio, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit într-un cadru de vis.

La doar trei luni după ce s-au logodit pentru a doua oară, Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns în fața altarului! Frumoasa vedetă în vârstă de 52 de ani și actorul de la Hollywood au devenit soț și soție și sunt mai fericiți ca niciodată.

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a ținut prima pagină a ziarelor ani întregi.

După ce s-au despărțit în anul 2003, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au mai dat o șansă, iar în anul 2021, cei doi au anunțat că formează din nou un cuplu.

„Este o frumoasă poveste de dragoste că am putut avea o a doua șansă”, comentase interpreta piesei „Jenny From The Block”, într-un interviu acordat în februarie revistei People.

Citeste si: Jennifer Lopez, secretele siluetei de invidiat! La 52 de ani, arată perfect!

Potrivit presei de peste Ocean, Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit în Nevada. Potrivit documentelor judecătorești publicate sâmbătă, Jennifer Lopez a ales să ia numele de familie al soțului său, așa că acum se va numi Jennifer Affleck în acte. La câteva ore după ce s-a aflat de nuntă, vedeta a fost filmată în pat, iar pe degetul inelar purta o frumoasă verighetă.

Jennifer Lopez mireasa
Jennifer Lopez s-a casatorit[Sursa foto: Instagram chrisappleton1]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O sursă apropiată cuplului a mărturisit că cei doi sunt în culmea fericirii, trăind o poveste de dragoste ca în filme, ca și când ar fi continuat relația care s-a terminat acum 18 ani.

„Ei într-adevăr acum sunt soț și soție. Jen și Ben s-au căsătorit în Vegas.

Se distrează atât de mult împreună și s-au gândit că aceasta ar fi și o idee distractivă.

Ben este absolut îndrăgostit de Jen și se simte și el iubit de ea. Amândoi se simt atât de confortabil unul cu celălalt și parcă împărtășesc istoria și se cunosc atât de bine.”, a relatat ET Online.

Citeste si: Alex Rodriguez, mult mai slab după despărțirea de Jennifer Lopez: „Dieta cauzată de despărţire..."

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În anul 2003, Jennifer Lopez și Ben Affleck urmau să se căsătorească, dar cei doi au anulat evenimentul, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat.

Cei doi și-au refăcut viața atunci, Ben Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Garner, iar Jennifer s-a cuplat cu Marc Anthony, alături de care are doi copii gemeni.

Jennifer Lopez copii
Jennifer Lopez are doi copii gemeni cu Marc Anthony[Sursa foto: Instagram]

Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez înainte de nuntă

După despărțirea de Marc Anthony, Jennifer Lopez a fost la un pas de căsătorie cu sportivul Alex Rodriguez, însă cei doi și-au spus adio în luna aprilie a anului 2021, cu puțin timp înainte de nuntă.

Presa speculează că Rodriguez a înșelat-o pe artistă cu o dansatoare, așa că Jennifer Lopez a pus punct poveștii. 

Așa cum amândoi au recunoscut, de-a lungul anilor, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sprijinit la bine și la rău și și-au fost alături în momentele dificile, așa că vestea unei împăcări nu a fost un șoc pentru toată lumea. Actorul i-a oferit în primăvară un superb inel de logodnă, iar acum sunt mai pregătiți ca niciodată să formeze o familie până la adânci bătrâneți.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat? Cum au fost surprinși

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies